the Punisher Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Пи4овеее,много се надявам всеки един от вас,който го заслужава наистина да полу4и recorddeal с някоя западна компания.Да знаете,оба4е 4е колкото и да сте добри тва не е от голямо зна4ение.В никакьв слу4ай не искам да ви от4айвам,просто е добре да знаете,4е 6е ви е много трудно пьк дано и някой от вас е кьсметлия и полу4и такова предложение.Цялата работа е такава 4е ако няма6 мениджьрска агенция,която да стои зад теб никой не ти обрь6та внимание пьк ако 6те и King DIMEBAG да се е преродил в теб,тва изоб6то ама изоб6то не ги интересува колко си добьр.Както се казва по света добри с лопата да ги рине6 наистина.Никой на запад не прави бизнес сьс музиканти,за тая работа си има мениджьрски агенций,а както знаем в Булгар такива няма.Вьпреки тва 4овек в никьв слу4ай не трябва да се предава а да тьрси вьзможно най-близкия вариант за реализация за да може да изка4ва стьпалата едно по едно та един ден... :guitar: Да има закво да 4ерпи дет се вика.Не искам да зву4а като някьв ментор най-вероятно тези не6та които ги казах доста от вас ги знаят,но ре6их да ги споделя тьй като сьм минал по този пьт.Благодаря за вниманието. Цитирай
Delyan Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 @mengel, я кажи какви тупани си ползвал! Цитирай
mengel Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 @mengel, я кажи какви тупани си ползвал! Ползвал съм семпли от един руски диск, както и някои от семплите на Рийзън-а. Соло-барабанчето ми е резултат от смесване на 4 семпъла, докато го докарам да ме кефи. Макар, 4е парчетата са правени по различно време и смесването и мастеринга има станаха различни (както и звука на барабаните). Това се получи, защото докато ги правех се учих как да работя с различните програми. Пък и правех експерименти. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 @mengel, я кажи какви тупани си ползвал! Ползвал съм семпли от един руски диск, както и някои от семплите на Рийзън-а. Соло-барабанчето ми е резултат от смесване на 4 семпъла, докато го докарам да ме кефи. Макар, 4е парчетата са правени по различно време и смесването и мастеринга има станаха различни (както и звука на барабаните). Това се получи, защото докато ги правех се учих как да работя с различните програми. Пък и правех експерименти. Сега като се замислих,барабаните не ти ли звучат малко сухо? Владо Цитирай
mengel Отговорено Юли 15, 2005 Автор Отговорено Юли 15, 2005 Значи Владо, досега от нещата дето съм ги правил, засега найми харесват батабаните (като звук) на бързата част на Behind the veil of oblivion pII. То си беше и последното, което правих. Това, което ми харесва в звука на барабаните по-принцип е най-вече атаката. За сушата може и да си прав, но понеже това си е прогресив и има разни по-засукани пасажи, реших, че ще е най-добре всичко да се чува по-отчетливо. Ще ги чуя пак, благодара за наблюденията . Цитирай
Recommended Posts