mengel Публикувано Юни 23, 2005 Публикувано Юни 23, 2005 Идеята и реализацията наистина са супер! . Понеже темата подлежи на разводняване, трийте я ако не ви допада! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Не знам дали сте забележили постнатите от бай Менгел неща в gmail-а. абе Ачоу, тва ако ти си ги свирил, си мноо скромен да не се обадиш. П.п Мерси за кавъра на Заппа Чуите ги, мда; тоа вдигна летвата... Процедурно предложение: типове като тоа и Налбантов да ги трепеме, да не ни скапват самочуствието, хе-хе Да живейте! Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Не знам дали сте забележили постнатите от бай Менгел неща в gmail-а.абе Ачоу, тва ако ти си ги свирил, си мноо скромен да не се обадиш. П.п Мерси за кавъра на Заппа Чуите ги, мда; тоа вдигна летвата... Процедурно предложение: типове като тоа и Налбантов да ги трепеме, да не ни скапват самочуствието, хе-хе Да живейте! Копанье .... как си трябва ... мене ме кефи и вокала ..... екстра е и като стил ...... Цитирай
mengel Отговорено Юли 4, 2005 Автор Отговорено Юли 4, 2005 Мерси, мерси . Доста време работих върху парчетата. Всичко съм правил на компа с изключение на китарите и вокала. Текстовете са също мои, а певчето наистина си го бива. От стара коза яре е. Има още 1 парче, ще го постна и него. Малко е длъжко ама от сърце Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Мерси, мерси . Доста време работих върху парчетата. Всичко съм правил на компа с изключение на китарите и вокала. Текстовете са също мои, а певчето наистина си го бива. От стара коза яре е. Има още 1 парче, ще го постна и него. Малко е длъжко ама от сърце абе печена работа ... евала ти .... все такива къдрения да се чуват тука Цитирай
Delyan Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Eй, браво!!! Готино пипнати и интересни парчета. Евала!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Яки са парчетата и много проги звучат. Изпипани са зверско.Само едно нещо ме гложди,но то мойто е професионално изкривяване - пеенето на английски звучи малко неудачно с това българско произношение.Но иначе всичко друго е на 6 Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 А, те сами си додоха; Дедзоната, Делян+адаш му с фанелка101 и чужбинския Владо: и вие в процедурното ми предложение, хе-хе Процедурно предложение: типове като тоа и Налбантов да ги трепеме, да не ни скапват самочуствието, хе-хе Аферим бе, маскари Цитирай
mengel Отговорено Юли 5, 2005 Автор Отговорено Юли 5, 2005 Яки са парчетата и много проги звучат. Изпипани са зверско.Само едно нещо ме гложди,но то мойто е професионално изкривяване - пеенето на английски звучи малко неудачно с това българско произношение.Но иначе всичко друго е на 6 Владо Прав си за английския. Даже някои думи не му се разбират. Причина за това са и текстовете. Малко на философия ме избива, едни завързани думи... Абе щом ви кефи ще кача и последното... Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Браво пич!! Песните са страхотни, намирам ги за много добри композиции, пък и за много добре направени!! Много им се накефих, сериозно! И на теб ще кажа както казах и на още няколко човека от форума: ИЗДАВАЙ ! Гаранция ще има кой да купи, начело с мен Цитирай
mengel Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 Не знам изобщо, кой в България ще се заеме с издаване на музика като тази!? :think: Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Не знам изобщо, кой в България ще се заеме с издаване на музика като тази!? :think: никой! имам подобен проблем правя си аз едни 17 песни от доста време сега за океана действам.... Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Ами то дори и да не е официално издадено нещото което, то не пречи! Правите си реално добър продукт вкъщи (и Менгел и Налбантов според мен са твърде близо до това, за да се притесняват ), обявявате че пускате албума да се продава и който иска да си го купи, ви праща 5-15 лв. и вие му пращате диск...и три дни яли, пили и се веселили! Де да знам...аз не съм експерт, ама си мисля, че това би вършило работа при положение, че наистина няма кой да издаде такова нещо! Цитирай
mengel Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 (Редактирано) По принцип да... Ама... Аз за България не се надявам. Пращам имейли в чужбина от няколко месеца до разни лейбъли, но засега без резултат. Ей го и Налбантов ще пробва чужбината. Аз отсега съм му фен, много яко забиваш момче! А това, което съм постнал е всичко което съм направил досега. От няколко месеца не съм работил върху нищо ново. Така че, на който му харесва да дърпа и толкоз! Редактирано Юли 9, 2005 от mengel Цитирай
Recommended Posts