Jump to content
Българският форум за музиканти

Два въпроса


aheron

Recommended Posts

Здравейте, искам да ви помоля за малко инфо. 1во някой знае ли къде във Варна продават китари втора ръка? После искам да ви попитам дали е възможно някъде да се купи китара на исплащане. Благодаря предварително :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Левито се намира като тръгнеш от шишковата градина към гарата от дясната страна на улицата, а Тинко е зад винса в блоковете... има и още един вариант, ама не е от най-добрите - магазина на Мати зад хотел Черно Море...

Между другото каква китара търсиш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китара като за начинаещ да не е много скъпа :cheers2:

А разбрах, че този Мати продавал втора ръка не са ли качествени? Левито го знам ще проверя дали не продава на лизинг :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами има предимно "супер зле-та", а ако нещо си струва Мати му надува цената. Имаш малък шанс да вземеш нещо, което да си струва, но трябва да проверяваш. Аз, например, съм купил един Епифон от него за около 200 лева, ама беше в отвратително състояние. Добре поне че мога да си я оправя сам и имам познати бояджии. В момента не може да се познае и съм доволен от парите, които съм дал...иначе Левито, Тинко или Канев трудно биха ти дали нещо на изплащане...

има също музикални магазини на Фактор(на Мария Луиза), където има евтини Стаг-ове или във xxxx(на Приморски), където се намират Скуаери. Успех :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aбе момчета, не може ли да ги нацъкате тия магазини на една карта на Варна, че да ги видя нагледно, че тия улици са ми мъчни :)

Един познат ще си взима китара и искаме да разгледаме навсякаде :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми и аз не съм много добре с улиците, но мисля, че мога да ти обясня. Левито, както казах вече го намираш като тръгнеш от шишката към ЖПгарата. Пада се някъде по средата вдясно малко преди първия R&B бар. Фактор се намира на Мария Луиза точно до Годзила; Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония, Тинко се намира като тръгнеш по "улицата на глада" зад винса по посока Спортна Зала някъде на 50 метра вляво се качваш по едни стълби; и ако случайно не сте открили това, което ви трябва може да сондирате при Мати на баба Тонка или баба Рада, не сещам точно...няк'ва баба беше, зад х-л Черно море малко по-нагоре от Board Shop-а... Канев се намира като тръгнеш по Державин(или нещо такова...) от Сливница по посока болницата малко преди руското на един ъгъл вляво като пак се качваш по едни стълби. Надявам се това да ви е от полза. Успех :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
Отговорено (Редактирано)

Има и един магазин пак Канев се води май един мъничък до магазините за дрехи .2-3 се пада след като минеш кръстовището срещу кръглата банка е точно която е до Макдоналдс.Близо до магазина дето продаваха домашни любимци или какво беше там :punk_guitar: Ама там няма голям избор по принцип не съм влизал аз лично просто сам гледал витрината :hysterical:

Редактирано от Arteglam
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.