aheron Публикувано Февруари 16, 2008 Share Публикувано Февруари 16, 2008 Здравейте, искам да ви помоля за малко инфо. 1во някой знае ли къде във Варна продават китари втора ръка? После искам да ви попитам дали е възможно някъде да се купи китара на исплащане. Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TNT Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 Канев предлага инструменти на изплащане, а има и втора употреба. Ако не се лъжа Тинко също предлагаше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aheron Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2008 Канев магазина където е доло към гарата нали? Ако е той знам го ще проверя. А Тинко кой е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TNT Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 Канев е до руското у-ще ул. "Державин", а Тинко - зад ВИНС-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aheron Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2008 oк ще ги проверя, благодаря за инфото Ако някой знае други да пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aheron Отговорено Февруари 17, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2008 Сори за двойния пост, но някой може ли да ми каже къде точно се намират тези магазини ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elKobo Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Левито се намира като тръгнеш от шишковата градина към гарата от дясната страна на улицата, а Тинко е зад винса в блоковете... има и още един вариант, ама не е от най-добрите - магазина на Мати зад хотел Черно Море... Между другото каква китара търсиш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aheron Отговорено Февруари 18, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 18, 2008 Китара като за начинаещ да не е много скъпа А разбрах, че този Мати продавал втора ръка не са ли качествени? Левито го знам ще проверя дали не продава на лизинг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elKobo Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 ами има предимно "супер зле-та", а ако нещо си струва Мати му надува цената. Имаш малък шанс да вземеш нещо, което да си струва, но трябва да проверяваш. Аз, например, съм купил един Епифон от него за около 200 лева, ама беше в отвратително състояние. Добре поне че мога да си я оправя сам и имам познати бояджии. В момента не може да се познае и съм доволен от парите, които съм дал...иначе Левито, Тинко или Канев трудно биха ти дали нещо на изплащане... има също музикални магазини на Фактор(на Мария Луиза), където има евтини Стаг-ове или във xxxx(на Приморски), където се намират Скуаери. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aheron Отговорено Февруари 18, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 18, 2008 Днеска ще отида да проверя А иначе от кой магазин бихте ми препоръчали да си взема? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasen Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 Aбе момчета, не може ли да ги нацъкате тия магазини на една карта на Варна, че да ги видя нагледно, че тия улици са ми мъчни Един познат ще си взима китара и искаме да разгледаме навсякаде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elKobo Отговорено Февруари 20, 2008 Share Отговорено Февруари 20, 2008 ми и аз не съм много добре с улиците, но мисля, че мога да ти обясня. Левито, както казах вече го намираш като тръгнеш от шишката към ЖПгарата. Пада се някъде по средата вдясно малко преди първия R&B бар. Фактор се намира на Мария Луиза точно до Годзила; Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония, Тинко се намира като тръгнеш по "улицата на глада" зад винса по посока Спортна Зала някъде на 50 метра вляво се качваш по едни стълби; и ако случайно не сте открили това, което ви трябва може да сондирате при Мати на баба Тонка или баба Рада, не сещам точно...няк'ва баба беше, зад х-л Черно море малко по-нагоре от Board Shop-а... Канев се намира като тръгнеш по Державин(или нещо такова...) от Сливница по посока болницата малко преди руското на един ъгъл вляво като пак се качваш по едни стълби. Надявам се това да ви е от полза. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 Този Тинко не съм го чувал никога, знам обаче, че зад ВИНС-а има Dynacord. Него ли наричате Тинко ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 Да, същото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arteglam Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Има и един магазин пак Канев се води май един мъничък до магазините за дрехи .2-3 се пада след като минеш кръстовището срещу кръглата банка е точно която е до Макдоналдс.Близо до магазина дето продаваха домашни любимци или какво беше там Ама там няма голям избор по принцип не съм влизал аз лично просто сам гледал витрината Редактирано Юни 16, 2008 от Arteglam Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts