7thString Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Отговорено Февруари 16, 2008 (Редактирано) Бирата е полезна Пречиства организма, и съзнанието(когато е в достатъчно количества), и създава приятели П.П. Потенциометър- сменен. Шума изчезна. Ебати мистериозния потенциометър... П.П.2. Почерпката се равнява на зла шкембе чорба рано сутрин Редактирано Февруари 16, 2008 от 7thString Цитирай
bir4o Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Бирата е полезна Пречиства организма, и съзнанието(когато е в достатъчно количества), и създава приятели П.П. Потенциометър- сменен. Шума изчезна. Ебати мистериозния потенциометър... П.П.2. Почерпката се равнява на зла шкембе чорба рано сутрин Оставете ме на мира само с каса светла бира и доволен ще съм аз, щом наливам се в захлас. И всичко това заради един потенциометър . Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Аз имах подобен проблем с китарата ми(Vintage V100).При намалена на се получаваше гаден брум,а овеличена на макс брума изчезваше.Оказа се,че който е връзвал електрониката не си е свършил качствено работата,защото изводите от адаптерите бяха запоени за средния извод на тон потенциометъра,а изхода беше от пин 1.Това на чисто нова китара.... Цитирай
Recommended Posts