Fenix Отговорено Юни 22, 2005 Отговорено Юни 22, 2005 мдааа, моята е доста остра по крахйщата и всичките ми тениски са надупчени тъй тъй, ами аз си увивам една малка кърпа, от някакъв плат е, горе долу 15х15 см Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 22, 2005 Отговорено Юни 22, 2005 Как се справяте с катарамата?-----Ми много лесно бе братче..нося тиранти тип Роб Халфорд ..тоест на голо шкембе Цитирай
metalmaniak Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 На мен шкембето ми е голямо и китарата въобще не се допира до колана Цитирай
TONY Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 може и да завьртиш катарамата на задника :think: Цитирай
Bassko Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 Абе аз проблеми с надупчени дрехи и изтъркани китари нямам, ама след като свиря час два, на тениската ми, там където е катарамата, се получава нещо като гланц! Все едно съм я полирал. Става като калайдисана хааха!! Цитирай
qze Отговорено Юни 23, 2005 Автор Отговорено Юни 23, 2005 Да - и това ми е познато, даже на някои тениски се получава така, че това полирано стои малко като все едно си се изхвърлил (ejaculation) на тенискта си , а по принцип от моето си свирене не може да получа чак такова удовлетворение все още Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 Да - и това ми е познато, даже на някои тениски се получава така, че това полирано стои малко като все едно си се изхвърлил (ejaculation) на тенискта си , а по принцип от моето си свирене не може да получа чак такова удовлетворение все още хехе, ако това ти е целта Цитирай
Mephistopheles Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 Аз свиря с колан със шипове, питаш ли ме Блуза, анорак, елек, или нещо подобно и си готов Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 23, 2005 Отговорено Юни 23, 2005 Аз свиря с колан със шипове, питаш ли ме Блуза, анорак, елек, или нещо подобно и си готов обърни си катарамата и ще изпаднеш........ в несвяст аз ше зема да отворя една тема за циповете, че няма Цитирай
Crimson Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 Почвам първо с и като ме заболи главата си вдигам гащите Цитирай
the Punisher Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Просто маха6 колана и тва е.Най-сигурно е така,пьк и отнема по малко време отколкото ако обрь6та6 катарамата или я слага6 настрани или не6то подобно... Цитирай
Recommended Posts