Dream Theater Публикувано Ноември 12, 2004 Share Публикувано Ноември 12, 2004 СОри, аз съм китарист и записвам твои парчета, но барабаните им са ужасни, ако имате някаква идея, моля да я споделите с невежия (програма, линк) ПП не знам дали мястото на темата е тук, но поне има кой да ми помогне ППП чух за Adobe Audition, но я няма никъде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Ноември 12, 2004 Share Отговорено Ноември 12, 2004 Adobe Audition за барабани ? Аз бих ти препоръчал Native Instruments Battery. Програмата (ver. 2.0.0.8) заедно с 2та диска с drumkits я имаше на сайта twins, но той вече от 3 дни не съществува Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 14, 2004 Share Отговорено Ноември 14, 2004 Да не забравяме, че всички барабани се пишат най напред на миди трак за тва щи трябва sonar или cubase Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 14, 2004 Share Отговорено Ноември 14, 2004 ??? Защо пък тези програми ??? Ако човека е свикнал с някоя друга нека си ползва нея хаха... аз например свикнах адски много с Guitar Pro и така ми е много лесно Да не говорим, че самата тя има сложна с-ма за правене на друмс, ама като я схванеш е адски лесно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 14, 2004 Share Отговорено Ноември 14, 2004 И аз си пиша барабаните на Guitar Pro-то Досега по удобен начин не съм скивал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 15, 2004 Share Отговорено Ноември 15, 2004 на reason става най-добре. има много звуци, а и можеш да отидеш в някое студио, да запишеш техните барабаните един по един и после да ги "вкараш" в reason-а. един вид да си ги семплираш. а може и да извадиш звука на барабаните от някой албум и да си имаш барабаните на metallica примерно) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Share Отговорено Ноември 15, 2004 на reasonстава най-добре. има много звуци, а и можеш да отидеш в някое студио, да запишеш техните барабаните един по един и после да ги "вкараш" в reason-а. един вид да си ги семплираш. а може и да извадиш звука на барабаните от някой албум и да си имаш барабаните на metallica примерно) kak si vadish barabani ot metalika i az da si izvada... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Share Отговорено Ноември 15, 2004 а може и да извадиш звука на барабанитеот някой албум и да си имаш барабаните на metallica примерно) И на мен ми е интересно!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Ноември 15, 2004 Share Отговорено Ноември 15, 2004 хе-хе, абе нема начин, тва е ясно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 абе има начин касата да извадиш солото бараб е по-трудно - с филтриране и много слушане. зимаш някъде където има каса. орязваш 'отгоре' всичко и почваш да я обработваш. с един приятел така на някои наши парчета слагаме такива каси или sd и звучи доста добре абе аз имам едни звуци от металика '91 на soundfonts ама не знам как да ги подкарам в инфото към файла пише че ги има сичките инструменти (китара бас барабани) ... единственото което ми тръгва са всичките тракове от албума на миди формат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Guest Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Kick Drum Frequency : 50-100Hz Bottom to the sound 100-250Hz Roundness 250-800Hz Muddiness Area 5-8kHz High end prescence 8-12kHz Hiss Странно, ако "орежеш отгоре" всичко какво остава накрая.... И каса и SD участват в целия честотен спектър. Ама ти си знаеш. Б. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Антониуме, ша прощаваш ама не мога да ти повярвам! Съвсем тясна честотна лента да изрежеш, това пак променя тембъра до неузнаваемост... Дори и да имаш барабаните на отделен трак, пак ще срещнеш трудности при семплирането, щото много вероятно ще ти убягва отзвучаването. Единствения начин да се семплират барабани е ако докопаш трак от саунд-чека в студиото преди поредната записна сесия. Малко вероятно ми се струва това обаче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Единствения начин да се семплират барабани е ако докопаш трак от саунд-чека в студиото преди поредната записна сесия.Малко вероятно ми се струва това обаче Подкрепям!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Хехехе... според това, което ми звучи логично и от малко разговори с Митака, мисля, че не е проблем да се докара подобен на даден барабан звук... просто трябва да си намерите нещо такова и да го обработите правилно... ако Митака ми отдели няколко минутки ще дам пример със СН на Пантера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
benjy Отговорено Ноември 19, 2004 Share Отговорено Ноември 19, 2004 Някой чувал ли е за PC Drummer - определено е най-доброто, на което съм попадал, но все още не съм открил крак за нея. Използва звук от истински барабани, които нямат нищо общо с миди звука на Guitar pro да речем. Ако някой има крак или друга подобна програма нека да пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts