boreto Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 При тази конфигурация според мен метъл кора става напълно излишен (още повече и ДД-11). Драйва на рендъла при добри настройки вади доста широк спектър от звуци. Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Ами до колкото си спомням при добри настройки ставаше за нещо тип AC/DC, но за нещо по-сериозно не мисля. Аз имам G3 и си карам само с него. Но това е друго нещо! Като цяло Metal Core е най-метълското камионче за което мога да се сетя и в гореспоменатата конфигурация прави много ама МНОГО ЯКО звучене. Цитирай
elKobo Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 аз наскоро минах през РФ и пробвах едно МеталКорче и останах много доволен от звука. Сравних го с Метал Зон и нямаша база за сравнение.Много по-напомпан и не маже въобще... Определено ще си зема един по-нататък Цитирай
Gibson Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 От двата диста съм свирил само на metal corе -а и въпреки че не си падам по толко тежки неща тоя дист ме заби в земята просто!!! за тежки неща е повече от перфектен - много много тежък тон и като почнеш да жулиш както каза elkobo не маже. само дето май ше трябва да си го поръчваш от чужбина, щото тука цената му е доста завишена Цитирай
Recommended Posts