Jump to content
Българският форум за музиканти

Metallica в българия !


fuel

Recommended Posts

Знам, че темата не е за тук, но моля ви от все сърце някой ако знае със сигурност къде ще се продават билетите и кога излизат.. Навсякаде пише 15 или 16 Февруари, но никаде не се разбира с точност. На кой да вярвам ?!!?!?! Това ми е мечта :tomato:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече, баш за тука си е темата. Господ има...Ще ги видим отново, след Пловдив преди много години...Виж...единственото, което знам е че датата е 25 юли, че билетите са на цени от 30 до 70 лева и че ще се пуснат в продажба на 16 този месец, най-вероятно на билетния на НДК. Нека хората, които са по-запознати да пишат. А иначе - отсега си пускам отпуска за тази дата :tomato:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идете на eventim.bg и вижте къде имат клонове във вашия град. Там ще си купите билети. Пускат ги на 16ти, Събота. Тея от 15ти са само за членовете на фен клуба. Първите 4000 билета са с десет лева отстъпка.

 

С Бога напред, 25/07 see you there!

Редактирано от KeRRANGKid
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер. Не знаех, че ''Евентим'' ги разпространяват. Веднага ви казвам един техен софийски офис в центъра. Оттам си взех билети за Майк Патън. От Халите към Лъвов мост, като вървите, правите десен по "Симеон" и 50 метра по-надолу, вдясно има приемна на "24 часа''. Там е. Успех на всички фенове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти човек, спаси ми животеца :cheers: Само, че с баща ми се разбрахме, че ще ми даде пари за билета и ако не изкарам хубави оценки на матурите той ще ходи вместо мен :) А сега забелязах, че съм написал България с малка буква в заглавието и ме е срам от себе си, но нека ми е простено защото днес с аверите изжулихме 2 бутилки ром и до преди малко не знам колко бутилки вино. Трифон Зарезан е все пак... Така, че вече си имам стимул да уча яко за матурите :D Хитро го измисли бащата ! :tomato:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.