izi Публикувано Февруари 12, 2008 Публикувано Февруари 12, 2008 Здравеите колеги!Искам да попита за вътрешната памет на Roland EXR 5s по данни я дават че е 4МВ но прочетох че от тях 2.5МВ са свободни а другата част са заети с стилове и юзер програми, та въпроса ми е може ли да се изстрият тези стилове и програми и да се ползват целите 4МВ за качване на мидита?Благодаря! Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Не съм сигурен за вътрешната му памет, но защо да триеш?? Един приател си сложи на такъв клавир FLASH сложи си и ти, така ще си качиш много неща, без да се налага да триеш! Дано съм ти от полза Цитирай
izi Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 Благодаря ти за отговора, но знаеш ли как я сложи тази FLach памет защото този клавир няма вход за такава памет има само USB за свързване е компютър. Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Благодаря ти за отговора, но знаеш ли как я сложи тази FLach памет защото този клавир няма вход за такава памет има само USB за свързване е компютър. Нали всички FLASH-ки са с USB накраиник там се слагат Цитирай
izi Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 Нали всички FLASH-ки са с USB накраиник там се слагат Да всички флашки са с USB но гнездата на входовете на клавира са различни едното USB е за трансвер на данни а другото USB с по различен накраиник е за USB флашка а EXR 5s няма такъв вход за USB флашка,ето това е проблема затова ме интересува вътрешната памет. Цитирай
izi Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 Здравеите!Споделете малко впечетления от този Roland EXR 5s ако може! Цитирай
Recommended Posts