Polyphone Публикувано Февруари 12, 2008 Публикувано Февруари 12, 2008 Привет, съфорумци! Записах онзи ден у едни приятели от форума едно парче на Жилбер О Съливън, и му добавих разни мои хармонии. Ще се радвам ако ми кажете дали композицията на бек вокалите ви допада, а най-вече ще оценя критиките ви. По отношение на изпълнението, то не е особено сполучливо, щото в този ден нещо му беше станало на гласа ми, фалцетът почти ми беше изчезнал...и бековете пострадаха, въпреки чайчетата. Ето и парчето: http://media.putfile.com/Claire---cover Цитирай
KhanAttila Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Като бивш възпитаник на Lycee Francais те поздравявам за произношението. А иначе песничката гали ухото. Доста нетипична мелодия за форума. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Дедо белобради ряпа взе да вади излезна й главата фана я за брадата от до до ми напъна сИ арпеж удари браво, дедо белобради Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Много добро , браво . И пеенето и звука :) Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Страхотно изпято. Произношението ти е огън! Учил си френски, нали? Самото парче също е много готино. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Супер е аплодисменти от мене Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 (Редактирано) Ехеейй, мерси много на всички !! @unicorn, навремето бях голям мераклия да уча във Френската, но уви не ме приеха, после намерих подслон в НГДЕК. Но не съм пробвал да пея на старогръцки! @sa6tiat, какъв приказен Мони-торинг! @Infinity, всъщност съм завършил френска филология , та затуй.... @yakiya, J D Fortune, dedomito, DREAMMIND Благодарности! Все си мисля обаче, че не звуча както ми се иска, ама пък да не сме максималисти! дядо ви Polyphone Редактирано Февруари 13, 2008 от Polyphone Цитирай
Polyphone Отговорено Ноември 3, 2008 Автор Отговорено Ноември 3, 2008 Привет, съфорумци! Записах онзи ден у едни приятели от форума едно парче на Жилбер О Съливън, и му добавих разни мои хармонии. Ще се радвам ако ми кажете дали композицията на бек вокалите ви допада, а най-вече ще оценя критиките ви. По отношение на изпълнението, то не е особено сполучливо, щото в този ден нещо му беше станало на гласа ми, фалцетът почти ми беше изчезнал...и бековете пострадаха, въпреки чайчетата. Ето и парчето: http://media.putfile.com/Claire---cover Ето същото парче, в изпълнение на един френски музикант, мой приятел на когото изпратих пистите на беквокалите си. Как ви се струва крайният резултат? Човекът ще го издава в албума си. Но май нещо смесването куца или се лъжа? Иначе е доста екзотичен аранжименът. http://media.putfile.com/Claire---new Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 2, 2011 Автор Отговорено Януари 2, 2011 (Редактирано) След повече от две години протакане, тази песен ще види най-сетне бял свят във Франция в албума ( и изпълнението на основния вокал ) на Jean-Emmanuel Deluxe в този вид: http://soundcloud.com/polyphone/12-claire Чудя се дали в крайна сметка бековете ми се връзват с общия аранжимент, че сме работили дистанционно по това проектче... Редактирано Януари 2, 2011 от Polyphone Цитирай
valitchy Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 В бековете е чарът на парчето, честито и успех! Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 3, 2011 Автор Отговорено Януари 3, 2011 (Редактирано) В бековете е чарът на парчето, честито и успех! Благодаря ти, VALITCHY ! Редактирано Януари 3, 2011 от Polyphone Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 (Редактирано) Струва ми се, че трябва да са малко по отсечени и сухи бековете, баса може да претърпи малко повече компресия или лимитация, ефектите на китарата може да се намалят малко.Поне така ми звучи на мене, иначе поздравления за песента Редактирано Януари 4, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 4, 2011 Автор Отговорено Януари 4, 2011 Мерси за мнението! Съгласен съм с теб за баса и китарата. Относно бековете, на мен лично нещо ми бледнеят... Цитирай
Recommended Posts