Jotty Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 Та идеята ми е такава: мога ли да намеря някъкви евтини барабани за към 350-400 лв.Ще са ползват предимно с учебна цел.Можете да ми дадете някъква информация,може дори и снимки.Ясно ми е, че няма да мога да купя нови барабани за тия пари,или ако има ще са някакви децки играчки Барабаните са за човек който никога не е свирил. Пуснах темата тук,а не в Купувам/Продавам защото за сега нещата са само на приказки т.е. няма да се купува все още. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 A koй е този човек който никога не е свирил на барабани ти ли? По принцип най-евтините барабани са Тактон,Трова и Амати. Другите видове барабани обикновенно се продават много евтино само ако са прекалено употребявани,много стари или имат нещо счупено. Има и друг вариант да си го купуваш на части и в един светъл ден да имаш всичко необходимо да сглобиш цял комплект. Мисля за тия пари който казваш може да си намериш свестен комплект. Така или иначе ще трябва да видиш раздела купува-продава както и темата за музикални магазини ако си решил серйозно да купиш нещо. Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 за тия пари- без чинели или поне без истински такива колегата Vihro продава едни нелоши стари барабани, хвърли им едно око Цитирай
emos Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Трябва ми 1 барабан или Тъпан - за песните на ЦСКА !!! само 1 атрибут ми трябва не комплект !!! на каква цена са ? Цитирай
Recommended Posts