Raja Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 Здравейте! Имам руско пиано "ЕТЮД". Запазено е. Колко може да му е цената горе-долу, защото искам да го продам. Благодаря ви предварително Цитирай
Raja Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 Ехоооооооо. Има ли специалистиииииии. Моля за помощта ви. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 (Редактирано) Руските пиана вървят между 200-700лв Око да види,ухо да чуе...Така не може да се каже колко пари струва...Пък и оценката също струва пари,само да спомена... Пробвай с високата сума,пък ако някой се зариби...Успех! Редактирано Февруари 13, 2008 от Topsun Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 http://www.dalavera.net/read.php?1225,264808 може би те ще ти кажат!? Има още няколко подобни обяви, има гугъл... Как очакваш някой да ти даде дори и приблизителен отговор, без да е видял пианото??? Цитирай
ifuckinhatey0u Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Да ви питам само кое е по-изгодно да имаш синтезатор, електрическо пиано или нормално ? За роял у дома не говоря ; ) Няма място.. Ама искам да знам.. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Да ви питам само кое е по-изгодно да имаш синтезатор, електрическо пиано или нормално ? За роял у дома не говоря ; ) Няма място.. Ама искам да знам.. Изгодно спрямо финанси, звук, функционалност Мен лично най-ми допада електрическото пиано, звук най-близък до акустичното + всички предимства на синтезаторите примерно слушалки за вкъщи са незаменим "+". Yamaha Clavinova - ей такова бих си взел след време за вкъщи Цитирай
Recommended Posts