Jumper Публикувано Февруари 10, 2008 Публикувано Февруари 10, 2008 Здравейте,снощи "случайно",ровейки се в нета намерих изпълнения на така наречените Hang drums и много се изкефих Ако някой знае дали този инструмент го има някъде в Бг и на каква цена,моля да пише или тук,или на личните бележки. А най-добра представа може да придобиете тук,например Цитирай
DummTekKa Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) дам вълшебен е тоя инструмент и аз преди кат го видях веднага се замислих от каде мога да го намеря но нищо не измислих .... иначе знам че е австралийски и че Felle Vega си е направил някво подоно от ламаринена кутия ако намериш някво инфо от каде може се поръча кви пари итн пиши Редактирано Февруари 10, 2008 от DummTekKa Цитирай
Jumper Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) Като се поразрових малко се оказа,че май инструмента е швейцарски или поне Швейцария беше най-много споменаванадругото,което разбрах е,че цената е около 1000$, което не е никак малко,но ми е интересно дали все пак някой е виждал такова животинче в бг и за какви пари.Иначе тук може и да си посвириш на него,не е като на истински,ама пак върши работа http://www.hangfan.co.uk/ehang.html Редактирано Февруари 11, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Това инструментче много ми напомня по звук на карибските стийл пан особенно тия високите само че те са вдлъбнати на обратно. Малко ме съмнява да го има в България иначе по етно-магазините в нета със сигурност. Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Леле,тва е изродско!!! Какъв як саунд вади...супер успокояващо... Цитирай
a1RwalK Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Ааа тфа е супер яко ! Въздейства ми успокояващо Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Hang Drum ше спаси света !!! Цитирай
христоглисто Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 страхотен е този инструмент Цитирай
DummTekKa Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 бтв вчераа във фенса на Kayno Yesno Slonce един пич свиреше на хенг дръм Цитирай
Recommended Posts