Jump to content
Българският форум за музиканти

Подобряване на важните теми


Recommended Posts

Както показа анкетата за важните теми, най-важни за гласувалите са тези свързани с фукнята B) Това разбира се е разбираемо, тъй като форумите по принцип са както място за научаване на нови неща, така и място за социализация.

 

Въпреки това, целта на този форум е най-вече да се споделя полезна информация и в тази връзка би било добре във важните теми да присъства в по-голяма степен общополезна информация. В тази връзка предлагам да дискутираме какво може да се направи за да се подобрят съществуващите важни теми, евентуално да се създадат нови ако е необходимо и т.н.

 

След анкетата темите Биографии и Интересни педали отпаднаха от важните и влязоха като линкове в нова "важна" тема "Интересни и полезни теми". Там можете да поствате предложения за други интересни и полезни теми.

 

Темите "Нашите тупани", "Нашите чинели" и "Какво ново/функя" се обединиха в една нова тема "Нашите барабани", като първите две теми ще присъстват там само като линкове и от тук нататък новата тема ще се използва и за стари и за нови барабани, хардуер, фукане и т.н., но най-важното е че ще остане само една тема за тези цели. Там ще направя прочистване от офтопик и ще сложа линковете към двете теми "Нашите тупани" и "Нашите чинели" в първото мнение.

 

Това което смятам да направя тези дни със сигурност е да почистя от офтопик останалите важни теми. Също така в някои от тях има вече невалидна информация - примерно в стик контрол има линкове на ytsejam, ithilieth и други, които са невалидни или пък водят до директории в които липсват въпросните файлове.

 

Също така обмислям да направя една нова тема за уроци, в която първото мнение да съдържа линкове към теми като "Малкото барабанче - как да свирим на него", "Стик контрол" (съответно тези теми ще бъдат махнати от списъка с най-важните и ще се освободи още пространство) и най-вече да съдържа линкове към теми с уроци, като например "Видео урок на Цецо Георгиев". Ще оставя след този постинг всички мнения от съществуващата тема "Уроци" и всеки ще може да продължи да поства там полезни линкове, като при откриването на важни и ценни такива, ще ги вписвам в първото мнение за да се получи една прегледна тема за уроци.

 

Очаквам вашите предложения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Чак сега погледнах листа с модераторите,редиците им са доста оредели :D какво стана със модератора който е на нашия форум за барабани?

Странно невидях нито един барабанист който има мод.?!?

 

:D Ако ти си нов модератор добре дошъл!- ако си стар не се притеснявай ще ти скъсаме нервите. ;)

 

 

 

 

:) Една препоръка като слагаш анкети по важни въпроси оставяй я повече време защото този форум нее толкова активен и не всички барабанисти влизат тук всеки ден така ще има възможност повече хора да си дадът мнението.

 

По въпроса с обединяването не важните темите зада имало повече място, нали уж имаше опция по колко теми да ти излизат на първата страница така под листата с важните теми можеше да се избере колко от обикновенните теми да се виждат на първа страница или тва несъществува вече?

 

Според мен ако обединяваш темите:"Малкото барабанче - как да свирим на него", "Стик контрол" ,"Видео урок на Цецо Георгиев" и тн. в една тема и сложиш линкове които да водят към тях трябва до всеки линк да сложиш обяснение за какво става въпрос за да нестане объркване или новите форумци да не се чудят кое каде.

 

А и друго имам предложение може ли да се промени названието на форума от "Барабани" на "Барабани и Перкусии" или по общо "Ударни инструменти" така ще може всички перкусионисти /който неса кой знае колко/ да постват теми те си тук а не както досега в форум "Други"?

 

Както и всички теми за перкусии да се преместят в барабанджийския форум. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми аз напуснах, защото нямам време да се занимавам с модериране вече и така .

Иначе евала на колегата модератор за това което прави.

П.С опа някаква грешка стана горният пост трябва да се изтрие.

Редактирано от The Crow
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, идеята за преименуване на раздела е добра и вече е факт. Ще преместя темите за перкусии от "Други" тук в скоро време.

 

Анкетата имаше за цел бързо първоначално разчистване и свърши своята работа, за това съм я затворил. Тази тема тук ще бъде по-дълго време активна за да пооправим важните теми, след което смятам да се съсредоточа основно върху спазване на правилата в този форум.

 

Темите, които ще отидат като линкове във "Уроци" ще имат описание разбира се. Надявам се скоро да се появят и още видеоуроци и линковете към съответните им теми също да бъдат добавени.

 

Колкото до модовете и наличието на барабанисти между тях, така като гледам съм единственият мод, който има барабани и се опитва да свири на тях :hysterical: Това разбира се няма никакво значение, защото ролята на модераторите не е да дават съвети на музикална тематика, а да съблюдават спазването на правилата на форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.