Enchanter Публикувано Февруари 8, 2008 Публикувано Февруари 8, 2008 Здравейте! След трудностите, които срещнах по време на този запис и все още съществуването на проблеми като дилея например може да чуете какво се получи. За сега песента е качена на този профил в myspace: http://www.myspace.com/candyivoryking Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Песничката е приятна, НО записа е отвратителен . Китарата е с безподобно гаден звук, другото също е много зле, но определено тя ми направи най-лошо впечатление. Иначе вокалиската пее приятно така, някакси зарибено, но с тоя запис, който ми миреше на "мазето на чичо Митко" просто нищо няма да стане. Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Важното е че сте мераклий :-) Интересно с коя програма е правена песента . Има много какво да се желае , но мерак определено не липсва . Цитирай
Enchanter Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 Важното е че сте мераклий :-) Интересно с коя програма е правена песента . Има много какво да се желае , но мерак определено не липсва . Всъщност работих с две програми - записвах на Live 6.0.1, а след това прехвълях на Audacity, защото Live-а не ми позволяваше да използвам повече от четири писти. Знам, че записа е доста аматьорски, но исках песента да си я имам записана като идея. Трудно е да работиш съвсем сам в домашни условия и с оскъдна апаратура още повече, ако си съвсем начинаещ в тази област (звукозаписването) като мен. Цитирай
Jimmy Page Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Песента звучи много приятно .. Качеството не е най доброто ,но все пак като за домашни условия е добре, а и се разбира за какво става дума..Като цяло доста ми допада Цитирай
Recommended Posts