ivansky Публикувано Февруари 6, 2008 Публикувано Февруари 6, 2008 гледах по-скъпи и по-евтини, и мисля, че разликата е само в кожите. ако някой знае по какво се избират хубави бонги, 6те ми е много приятно да го про4ета (и откъде се намират кожи за бонгоси в бг). благодаря. Цитирай
DummTekKa Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 ам човек мисля че по слух трябва да си ги избираш , смисъл по евтините на теб може да ти звучат по добре от по скъпите и обратното , аз имам едни за 120лв на стаг и съм доволен от тях. а за кожи мисля че можеш да си поръчаш от "Камертона" нзм неми се е налагало Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Ами как се избират бонгоси по това как звучат и за каква музика са предназначени,тъкато предполагам ти неси някъв тясно специализиран перкусионист всеки един вид бонгоси ще ти свърши работа стига да неса счупени нещо. Аз ползвам бонгоси на LP и несъм имал проблеми досега. Цитирай
Recommended Posts