fracture Публикувано Юни 16, 2005 Публикувано Юни 16, 2005 (Редактирано) VST плъгини -> тука, симулират: Boss DS-1 (Distortion stompbox) Boss SD-1 (Super Overdrive stompbox) Tube Screamer (Overdrive stompbox) Oberheim PS-1 (Phaser stompbox) Univox Univibe (Modulations stompbox) Fender Twin 1969 (Guitar amplifier) Marshall JCM900 Dual Reverb (Guitar amplifier) според инфото, пакета е freeware, аре the_gorer - има два босс-овски ефекта, дерзай момче Редактирано Юни 16, 2005 от fracture Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 я, па ти, евлата, проверява се веднага , е , като ми дойде картата, че ся съм с картата на дъното и Цитирай
AXE Отговорено Юни 17, 2005 Отговорено Юни 17, 2005 (Редактирано) Явно аз съм тъпия, ама кво да се прави... Коя точно е папката за VST Plugin-и на Sonar4 Пробвах всичко "подозрително", ама йок :wall: Редактирано Юни 17, 2005 от AXE Цитирай
Hayasco Отговорено Юни 17, 2005 Отговорено Юни 17, 2005 Явно аз съм тъпия, ама кво да се прави... Коя точно е папката за VST Plugin-и на Sonar4 Пробвах всичко "подозрително", ама йок :wall: \Program Files\Sonar4\Vstplugins Майтап бре... Па като те знам как носиш майтапи... -------------------------------------------------------------------------------------------- :arrow: Обикновено е /shared plugins/- за DXi, за VST ти трябва VST adapter, за да намери *.dll-ите в Щайнбергските директории Sonar няма директория за VST, чрез адаптера намира всички инсталирани VST -та в компа. Айе Цитирай
AXE Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 И още нещо по офтопика да питам - как да разкарам всичките енкодери и декодери, които са се набутали при ефектите на Sonar-a? Мерси за съпорта Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 Пробвах плъгините. Не са зле, но за момента не са достатъчно яки за да ми грабнат вниманието. Цитирай
Hayasco Отговорено Юни 18, 2005 Отговорено Юни 18, 2005 (Редактирано) Тука такова нещо няма, поне в Сонар 301. Стоят си всички кодеци барабар с плъгините, което не е особено приятно. В cakewalk.com forum юзъри бяха предложили най- после да се сложи някакъв плъгин менажер преди да излезе 4-ката, но явно ще остане работата за версия 5... Редактирано Юни 18, 2005 от Hayasco Цитирай
SlipFly Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 Eвала не сам ги пробвал още ама колкото повече толкова по-добре 10х Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 Сори, че сега отговарям, бях зает три-четири дена, а виждам, че темата нещо с мене се задява. Имам китарната сюита - тя е стар фрийвеър и от време на време добавят нещо към нея. Честно казано, мисля си, че няма софтуерен емулатор, който да нямам Само дето от всичките налични ни един не ме е зарадвал досега с брутъл саунд. PS: Ще погледна все пак дали иде реч за същата пръдня. :hello: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 Честно казано, мисля си, че няма софтуерен емулатор, който да нямам Само дето от всичките налични ни един не ме е зарадвал досега с брутъл саунд. Дай ми пример (линк към световноизвестна Банда-нейно мп3, което да се доближава до идеала ти за брутален звук на китарата) ! МОже само и име на групата и песента, може и няколко подобни такива Интересно ми е да разбера очакванията ти . Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 22, 2005 Отговорено Юни 22, 2005 Като цяло гоня китарния саунд на Cock And Ball Torture (ще ти пратя семпъл, в който се чуват само китарите) Другата ми мъка е шумът от софтуерните емулации при засилване на гейна, за който има отделни теми във форума и са водени епични сражения, завършили с намеса на великите сили, НАТО и запазване на статуквото. :hello: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юни 22, 2005 Отговорено Юни 22, 2005 Като цяло гоня китарния саунд на Cock And Ball Torture (ще ти пратя семпъл, в който се чуват само китарите)Другата ми мъка е шумът от софтуерните емулации при засилване на гейна, за който има отделни теми във форума и са водени епични сражения, завършили с намеса на великите сили, НАТО и запазване на статуквото. :hello: Не вкарват шум. Те не могат да си измислят шум! Цитирай
Recommended Posts