pepata Публикувано Февруари 3, 2008 Публикувано Февруари 3, 2008 Здравеите препоръчаха ми Line 6 Pod 2 тъи като не съм запознат бих искал да ви попитам колко струва нов и от къде мога да си го намеря също така добър избор ли е за класа си благодаря Цитирай
headless Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 мара пич! ами аз съм със този тип процесор и мога да кажа че е наистина доста добър за цената и класа си! всичко при него е доста добро,но има нещо което все още ме озадачава и не мога да намеря решение на проблема. става дума за свързването му с компютър и контролирането му чрез USB! защото като си го купих със него нямаше такъв кабел. поинтересувах се тук-там ама всички ми казаха че трябвал някакъв си специален MIDI-USB който наистина доста трудно се намирал и бил доста скъпичък! но иначе като цяло машината мга да кажа че е наистина доста добра и адски много ме кефи става за доста неща този процесор,но наистина и много зависи ти какво искаш да свириш със него Цитирай
headless Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 бай дъ уей..... на мен ми излезна почти 350лв. със суич кум него но мога да кажа че скоро няма да се разделя със него,защото наистина адкси много ме кефи тази машина Цитирай
pepata Отговорено Февруари 3, 2008 Автор Отговорено Февруари 3, 2008 Ми доста добре ми звучи казаното 10x А що се отнася до това какво свиря доста обширно е но наи общо казано търся по мек звук ако мога така да се изразя .... (Rainbow, Toto и от този сорт Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 по мек и реален истински рок звук = ЛАМБА Цитирай
pepata Отговорено Февруари 3, 2008 Автор Отговорено Февруари 3, 2008 по мек и реален истински рок звук = ЛАМБА Това ми е ясно но е малко скъпо пък и ми трябва нещо което да не се налага да го карам с колата искам ми се да е по лесно преносимо така да се каже Цитирай
Recommended Posts