alexx Публикувано Февруари 2, 2008 Публикувано Февруари 2, 2008 (Редактирано) Би ли ми казал някой колко пари е китарта Ibanez Iceman IC300(китара с която свири Дарън Малакиан) 10кс предварително За тази говоря http://br.geocities.com/otinterview/inteira.jpg Редактирано Февруари 2, 2008 от alexx Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 В "Икономов" в Благоевград (официалният вносител на Ibanez) модел Iceman IC400 струва 1 423 лв. IC300 не се знае, но дори и да го внасят, едва ли ше е под 1100 лв... Цитирай
alexx Отговорено Февруари 3, 2008 Автор Отговорено Февруари 3, 2008 В "Икономов" в Благоевград (официалният вносител на Ibanez) модел Iceman IC400 струва 1 423 лв. IC300 не се знае, но дори и да го внасят, едва ли ше е под 1100 лв... Добре , благодаря за инфото Цитирай
headless Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 за съжаление не съм го виждал тук по магазините не знам наистина колко горе-доло ще да струва тук този модел,но ще да бъде доста и в това съм абсолютно сигорен. ако си имаш тази китара на снимката и искаш да я продаваш ще те посъветвам да НЕ ГО ПРАВИШ! в България може би 2-ма 3-ма само имат тозимодел на Айбанец и едвали са се разделяли с него или ще се разделят. а цената казана от SomeoneElse "мара Жорка " е горе доло приемлива за този модел тук в Б-я. Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Аз искам да ви попитам от къде мога да намеря каталот в интернет на Ибанец защото трудно се орентирам и ако е възможно да дадете направо 1 списък с каталози на разни марки китари.Благодаря предварително! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Цъкай ТУК - това е страницата с ценовите листи на Икономов. Цитирай
Recommended Posts