lizardman Публикувано Февруари 2, 2008 Share Публикувано Февруари 2, 2008 ами...разрових се стабилно, ама май няма никой с такъв тъп проблем. В Adobe Audition тройката вкарвам миди файл като трак и от секуенсъра му слагам плъгин. И си върви, и го чувам всичко чудесно. Обаче как да го запиша? Тва миди нищо не мога да го права, трябва ми на аудио формат. Как да запиша тва, дето го чувам...не става по никъв начин. Има някъв step record в секуенсъра, ама той май нищо не прави. Пробвах с всеки бутон record дето има . От основното меню горе давам File->Export->Audio Mix down. Прави ми аудио файл, дето е с продължителност 0 секунди. Същото става от File->Save All Audio As. Тъпа работа... плс хеееееелп както е модерно да се казва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Февруари 2, 2008 Share Отговорено Февруари 2, 2008 даваш го на Соло Трак, на долния трак пък рекордваш и получения wave файл го mixdown-ваш и си готов! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2008 ооо мерси много! сам нямаше да се сетя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Февруари 3, 2008 Share Отговорено Февруари 3, 2008 (Редактирано) И сега кефиш ли са? Редактирано Февруари 3, 2008 от Stelian Tomov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts