Jordan_J Публикувано Юни 13, 2005 Share Публикувано Юни 13, 2005 Тъй като отдавна не съм фен на директното вадене на пар4ета и свирене и копиране на не4ия музика, 6те ми е интересно да 4уя не6та, които сте измислили сами. Става дума не за цели пар4ета, а за къси и готини, уникални фигури, КОИТО СТЕ ИЗМИСЛИЛИ САМИ!! Аз 6те постна скоро някои мои не6та, 6те 4акам и ва6ите идеи. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 (Редактирано) Тъй като отдавна не съм фен на директното вадене на пар4ета и свирене и копиране на не4ия музика, 6те ми е интересно да 4уя не6та, които сте измислили сами. Става дума не за цели пар4ета, а за къси и готини, уникални фигури, КОИТО СТЕ ИЗМИСЛИЛИ САМИ!! Аз 6те постна скоро някои мои не6та, 6те 4акам и ва6ите идеи. :hello: Дай 100 марки хахахаххах едит: аз свиря само 2 лада най много 3 повече тапинг и всичко е измислица ако ме разбираш в сайта ми имаше едни тапинги та нищо уникално просто всичко що е импровизация не е вадено от никой... Редактирано Юни 13, 2005 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 13, 2005 Автор Share Отговорено Юни 13, 2005 Тъй като отдавна не съм фен на директното вадене на пар4ета и свирене и копиране на не4ия музика, 6те ми е интересно да 4уя не6та, които сте измислили сами. Става дума не за цели пар4ета, а за къси и готини, уникални фигури, КОИТО СТЕ ИЗМИСЛИЛИ САМИ!! Аз 6те постна скоро някои мои не6та, 6те 4акам и ва6ите идеи. :hello: Дай 100 марки хахахаххах Това, което пропуснах да кажа е, 4е не е нужно да има фон (бекграунд инструментал или от сорта). Може да е само китара. Вси4ко постнато, си остава COPYRIGHT на 4овека, постнал го Така 4е, ПО-СМЕЛО!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 (Редактирано) Тъй като отдавна не съм фен на директното вадене на пар4ета и свирене и копиране на не4ия музика, 6те ми е интересно да 4уя не6та, които сте измислили сами. Става дума не за цели пар4ета, а за къси и готини, уникални фигури, КОИТО СТЕ ИЗМИСЛИЛИ САМИ!! Аз 6те постна скоро някои мои не6та, 6те 4акам и ва6ите идеи. :hello: Дай 100 марки хахахаххах Това, което пропуснах да кажа е, 4е не е нужно да има фон (бекграунд инструментал или от сорта). Може да е само китара. Вси4ко постнато, си остава COPYRIGHT на 4овека, постнал го Така 4е, ПО-СМЕЛО!! еми аз нямам такива сори другите ? Редактирано Юни 13, 2005 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 трудно ми е да откривам топлата вода още Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 слаб съм ква фигура..ъъъ .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 Mи постнах. Това е фрагмент от една песен на моята банда - CRAVENOUS. И е видео П.С. : Ако някой ми го открадне тва, ще го убия Просто се замислих в един момент и... много ми е ценно. Напрао страшно си е, като се замислиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 странна тема :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 Абе човек, к'во да ти кажа. Веднъж измислих един супер як риф. Но общо взето половината от него я "измислих" по математически път, ако ме разбираш к'во точно искам да кажа. А иначе главната ми идея е че това което го "измислих" не дойде от the simple joy of playing и няма как да съм го чул от някъде. ПОСЛЕ ГО НАМЕРИХ 1 към 1 В ЕДНА ПЕСЕН НА ICED EARTH :blink: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 ПОСЛЕ ГО НАМЕРИХ 1 към 1 В ЕДНА ПЕСЕН НА ICED EARTH:blink: и аз съм имал подобни случки,в началото бяха само Музикални, но напоследък срещам мои Идеи и в Киното :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 13, 2005 Share Отговорено Юни 13, 2005 ПОСЛЕ ГО НАМЕРИХ 1 към 1 В ЕДНА ПЕСЕН НА ICED EARTH :ph34r: и аз съм имал подобни случки,в началото бяха само Музикални, но напоследък срещам мои Идеи и в Киното :think: Да ве, ама тука не става думата "да ти дойде нещо от вътре" и после да разбереш откъде е дошло. Става дума, че това просто си го "сметнах" и реших че ще звучи добре. Всъщност звучи доста епично, особено с тоя хор дето Айсед са му праснали , ама айде да не израждаме темата ... повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 ПОСЛЕ ГО НАМЕРИХ 1 към 1 В ЕДНА ПЕСЕН НА ICED EARTH и аз съм имал подобни случки,в началото бяха само Музикални, но напоследък срещам мои Идеи и в Киното :think: разбирам те напълно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts