villy Публикувано Януари 28, 2008 Публикувано Януари 28, 2008 1)Вили...Иначе...Виолета... 2)възраст:месец и една седмица и ставам на 15..но за тези дето не им се брои...08.03.1993 3)Образование:немската... влезнах тва лято в НПМГ с математика...но съм балък и не се записах...и сега уча в немската..иначе сам учила в 107 ОУ(филяла на НПМГ)..лелее страшно даскало...(НПМГ също) 4)Вашият инструмент/и:китара....тва лято се запалих след като най-добрата ми приятелка ми даде нейната кремона за около месец у нас.Не беше настроена...беше с 5 струни (защото едната се беше скъсала)но все пак страшно не изкефих (знаех интрото на точно 3 песни:Manson - Sweet Dreams, Otherside-Red Hot...smoke on the water...хах яко а?Та...така започна всичко.. 5)Предпочитан музикален стил:рок,метъл(абе здрави жици )...нещо яко,нещо ценностно...като музика и като въздействие.Някак не ми се свири музика измислена от някой тип само за да спечели пари човека или за да е после известен..или заради някакви други комерсиални цели...Абе квото и да говоря..и колкото и нищо да не разбират повечето от вас...важното е...здрав метъл и рок му е майката 6)Вашият вдъхновител: Ми моят вдъхновител е почти всеки човек който може да свири на китара... 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Кво да ви кажа...да напредна още малко и за тва ще си говорим 8)Странични интереси:ооооооо...ми доста са.Тренирам карате от близо пет години...(кога мина тва време ). Запалих е скоро по келски танци....супер добри са...ако някой е чувал за Lord of the dance или River dancе сигурно ме разбира...В България това са "Келтски ритми"..Срашно добър състав,голям фен съм им...скоро участваха и в Шоуто на Слави ако на някой тва им звучи познато .И абе въобще...изключително печени хора Другите интереси...не са за пред хора 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ми какво да ви кажа за мен..Китарата е нещото напоследък не което се отдавам доста повече от колкото трябва ...но на мен тва не ми пречи . Важното е човек да е кефи на живота.. Добрите приятели за мен са едно от най-стойностните неща на света,за това много държа на тях. Здравият метъл,хубавата бира...Добрите Приятели..тва са нещата който ме поддържат жива...Обичам да ходя из горите на София (тва как звучи )...и без тва живея близко до една от тях.Страшно се кефя на природата...а пък и планините са ми страст.. Кво друго да ви кажа за себе си...keep .... Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Хехе, как сме, малце Много интереси, много нещо... ама ееееех... и аз като бях на твоите години намирах време за повече неща. Сега уж живот... почти семеен (ако скоро предложа на жена ми във форума да не ми се смеете!!!). Китарката е нещо прекрасно! Много музика ти пожелавам, много да четеш във форума преди да питаш за нещо, което не ти е ясно и да внимаваш с пиенето на купона при Пешо! И аз живеех до гората на Плиска, ама... размина ми се.. сега живея до 2 гори в центъра. Яко беше.. Бирата, пейките при Баба Яга, а сега пълно с псета и псевдо метъли. П.П. Да се хващаш на уроци, че ще се повредиш ако не побързаш! Поздрави, Виктор Цитирай
Icarus Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Жици, бири, карате и планини! Хвълъ на таквиз девойки и добре дошла! Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Добре дошла ! Имаш една виртуална бира от мене Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 ^ Спри, бе човек... Колко дни подред! Това става непоносимо... Наду ми се черния дроб от пиене при Пешо. Да не взимаш бири от него, че вече не знае какво прави! А и нямаш 18! Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Няма значение дали имам 18.Важното е да почерпя момичето.Все пак съм джентълмен Цитирай
villy Отговорено Януари 28, 2008 Автор Отговорено Януари 28, 2008 Еее мерси хора...и вие добре сте ме заварили Icarus,CursedSoul,..мерси за хубавите думи ....и за бирата Викторе,...наистина прав си...добре че взех да ходя на уроци...иначе бях започнала да върша глупости пък и даскала е Супер Печен...не знам дали го знаеш...от форума е и се казва Алекс Нушев. За питането- спокоо чета доста преди да питам нещо тъпо и ти следя подписа... П.П:А човече точно за тая гора си мислех доката пишех поста... и аз живея близо до "Баба Яга" даже и днес бях там... Тва място рулира...наистина Цитирай
gpav Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Ае и от мене здравей !! Да има много джангър,пиене и мезе!!!!! ^^^ Абе Миро IgniteAll е прав ,стига си взимал бири от купона на Пешо. ае гледай да си трезвен днеска на солфежа, защото миналия път беше много весел Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Имаше причина.Днеска бях трезвен много.Ти видя Цитирай
Infinity Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Здрасти, мацка! Много ти се изкефих на представянето! Имаш една бира и от мен. Имаш ли вече твоя китара? Към каква се ориентираш? - акуст., ел.? Според мен е добре да имаш и от 2-та вида по една, стига да имаш възможност. Какъв стил бойно изкуство практикуваш? А това с природата и планините е най-якото!!!!!! Много големи успехи ти желая във всяко едно отношение! Цитирай
villy Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) Infinity... За сега имам само акустична китара...Florencia (така пише на нея...иначе си е made in China ).За електрическа...страшно много искам...ама още чакам дядо Коледа Ако зависеше от мен,казвам ти още сега бих си взела. Каратето...е шотокан.Яко му се кефя(Даже вече имам 2 сребърни медала от разни състезания ) След яко дзверене на компа...разбрах най-накрая как става номера със снимките. Това съм аз... А това е моето либе.. Тва е общо взето за сега... и ако правя много правописни грешки-тва е от бирата.. Редактирано Януари 29, 2008 от villy Цитирай
kolega Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Ееееее, жалко, че не си се записала в НПМГ... Тамън щяхме, дори само за 1 година, ама да се засечем ай, здрасти се пак, нали затва е темата Цитирай
villy Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 Здрсти... Наистина е кофти че не се записах....знам какъв купон е там Ти сигурно си от математиците..? Цитирай
Recommended Posts