rejoice Публикувано Януари 27, 2008 Публикувано Януари 27, 2008 Някой пробвал ли е да сложи на PA1X 64 MB ram? Цитирай
melih_korg Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 и 256 мб да му сложиш пак като 32 мб ще ти го разпознае , само ако сложиш exb тогава става 64 мб( 32 мб рам + 32 мб exb ) Цитирай
rejoice Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Как мога да розбера колко ми разпознава сега? И това "exb"друг вид RAM ли е? Редактирано Януари 31, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
melih_korg Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 exb - експрешън борда е подобно на рамта, с разликата,че информацията е предварително вкарана в нея и не може да я изтриеш, продава се отделно, слотовете са същите, как може да разпознаеш колко ти е рамта, ами ако не исаш да отваряш отдолу капачето за рамта и хдд, просто като си направиш някой сет погледни колко мегабайта ти е, пък ако няма рам няма да имаш и семплирани инструменти, или пробвай някой сет 32мб да го качиш, или сейфвай си своя сет и виж колко мб е, успех Цитирай
dandi Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 Как мога да розбера колко ми разпознава сега?И това "exb"друг вид RAM ли е? Здравейте.аз имам па1про и проблема е следния.заредил съм 22.7мб сет.на пове4ето ритми се 4ува едно пресилено съскане вместо касата или нещо семплирано.можете ли да ми обясните откъде е проблема?дали аз не го зареждам както трябва?преди да заредя този БГ сет в клавира си имаще Френски сет.благодаря предварително. Цитирай
The-Drummer Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 ако имаш кинти купи си PA2 може да се сложи много памет това е недостатъкът на PA1 Цитирай
Recommended Posts