niki123bg Публикувано Януари 27, 2008 Публикувано Януари 27, 2008 Заразен от примера на Mr. Nalbantov, реших и аз да споделя малко семпли с една евтина китарка и едно руско дистерче. Китарата е Squier Strat Affinity, която струваше малко над 300 лв, но пък ме плени с изключително приятният си гриф (доста по-тънък е от на нормалните фендери) и ниският action - струните са образно казано залепени за грифа и няма никакво браждене - мечта. Наскоро се отказах от идеята да я ползвам със single coil адаптери и разкарах цялата плочка с електрониката и адаптерите. Изрязах от бял плексиглас нов пикгард и сложих един единствен хъмбъкер (Dimarzio FRED), който е със сравнително нисък аутпут, но мисля че пасна добре на китарката. Въпросният адаптер струваше преди няколко години около 150 лв ако не ме лъже паметта, плексигласа беше около 6 лв и дадох още няколко лв. за ножчета за резбарски трион, за да го изрежа. Дистера е АМТ Fatal Tube - руска версия на Tech 21 Sans Amp. Този конкретно е с особена стойност, защото е бивша собственост на Mr. Nalbantov. За съжаление, трудно се намират в България, но преди години си бях поръчвал от Сибир подобен (AMT California) и ми излезе около $110 - т.е. около 150 лв. Има си вграден спийкър симулатор и е директно боцнат в пулта. Има и малко дилей от един reverb процесор на Behringer. Ето го и файлчето: squier1.wmv. Файлчето е под 5 Мб, така че най-добре първо си го свалете. Приятно зяпане/слушане Цитирай
dedomito Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Good , много добре , браво на Squierчето и на китариста разбира се . Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Много ми хареса частта със музиката от Пинко Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Браво,доста добре звучи,изкефих се. Цитирай
Recommended Posts