Jump to content
Българският форум за музиканти

моля помогнете


Recommended Posts

От снощи имам тромпет Sirius Amati-Kraslice. Нямям никаква представа за този модел какъв клас е и за каква музика се използва. Преди 5-6 години в Созопол се зарибих по тромпетите но чак сега провидението ме озари. Колкото и страно да звучи от 7 години живея времено в едно жилище. Нощеска отворих един много много стар гардероб и извадих от вътре още по по стар куфар в който се намираше тромпета направо се шокирах :) Имам обаче един ``малък проблем`` липсва муждук или както се казва там бихтели ме посъветвали от къде да си го набавя и приблизително цената. Благодаря предварително. За смаски и тем подобни вече се ограмотих. Надявам се един ден да просвиря яка SKA SKA SKA DO DA SKA!!!!!!! :cheers::D:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай в магазините до Музикалната Акаделмия.Там има голям избор от мундщуци.Ако си от София де.Аз имам също Сириус-пушка са.Щом ти е първи тромпет ще ти свърши работа даже и ако тръгнеш да вадиш нещо Рахманинов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми значи тромпета е ученически и става да сеучиш да свириш на него!!!За мундщук можеш да си купиш от всички музикални магазини, особено пък в София има голямо разнообразие, но цените им варират от 70-80лв до 200-240лв в зависимост от марката на мундщука и големината!!!Ако не те устройват цените аз имам един мундщук в повече!!!Той е оригинален на YaMaHa!!!Ако те интересува ми пиши на ЛС

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте.Може би много ще се попитате какво един "басист"(в кавички, понеже съм само от една година в музикалния занаят и още не смятам себе си за музикант) прави в секцията за духачи.И аз незнам точно да ви кажа, но има едно нещо, което ме човърка.

Съжалявам, че поста ми не е по темата за стария тромпет(btw, да ти е честит и ти поожелавам да си намериш добър и не много скъп мундщук(правилно ли го написах)).Понеже темата е "моля помогнете" и затова ще искам вашата помощ.

 

Аз от известно време съм много запален по шаманизъм и шаманска музика и много искам да си намеря някаква такава флейта, която да надувам.Не ми трябват схеми или разни други помагателни средства.Все пак няма да ставам професионален флейтист.Та въпроса ми е от къде мога д аси намеря от техните традиционни флейти, които да не са много скъпи.Просто ми е много зор да си имам вкъщи такова нещо, защото не целия свят се върти около метъла и бас китарата.Все пак за да си музикант ти е нужно да можеш да възприемеш и оцениш всяккви видове музика и т.н.Та да не се отклонявам от темата.Трябва ми такава, или такава или такава флейта(нещо от тоя род).Нещо такова, с такъв звук(като на клипчето) и най-важното - да е на човешка и не много скъпа цена, защото все пак инструмент е и всеки инструмент си има своята стойност, а относно тези духови инструменти, мисля, че стойността е голяма.Е, някакви предложения?

Благодаря на всички предварително!

 

п.п: от София съм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.