oden Публикувано Януари 26, 2008 Публикувано Януари 26, 2008 От снощи имам тромпет Sirius Amati-Kraslice. Нямям никаква представа за този модел какъв клас е и за каква музика се използва. Преди 5-6 години в Созопол се зарибих по тромпетите но чак сега провидението ме озари. Колкото и страно да звучи от 7 години живея времено в едно жилище. Нощеска отворих един много много стар гардероб и извадих от вътре още по по стар куфар в който се намираше тромпета направо се шокирах Имам обаче един ``малък проблем`` липсва муждук или както се казва там бихтели ме посъветвали от къде да си го набавя и приблизително цената. Благодаря предварително. За смаски и тем подобни вече се ограмотих. Надявам се един ден да просвиря яка SKA SKA SKA DO DA SKA!!!!!!! Цитирай
Anton Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Пробвай в магазините до Музикалната Акаделмия.Там има голям избор от мундщуци.Ако си от София де.Аз имам също Сириус-пушка са.Щом ти е първи тромпет ще ти свърши работа даже и ако тръгнеш да вадиш нещо Рахманинов. Цитирай
Mapu0 Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Ми значи тромпета е ученически и става да сеучиш да свириш на него!!!За мундщук можеш да си купиш от всички музикални магазини, особено пък в София има голямо разнообразие, но цените им варират от 70-80лв до 200-240лв в зависимост от марката на мундщука и големината!!!Ако не те устройват цените аз имам един мундщук в повече!!!Той е оригинален на YaMaHa!!!Ако те интересува ми пиши на ЛС Цитирай
Ari X. Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Здравейте.Може би много ще се попитате какво един "басист"(в кавички, понеже съм само от една година в музикалния занаят и още не смятам себе си за музикант) прави в секцията за духачи.И аз незнам точно да ви кажа, но има едно нещо, което ме човърка. Съжалявам, че поста ми не е по темата за стария тромпет(btw, да ти е честит и ти поожелавам да си намериш добър и не много скъп мундщук(правилно ли го написах)).Понеже темата е "моля помогнете" и затова ще искам вашата помощ. Аз от известно време съм много запален по шаманизъм и шаманска музика и много искам да си намеря някаква такава флейта, която да надувам.Не ми трябват схеми или разни други помагателни средства.Все пак няма да ставам професионален флейтист.Та въпроса ми е от къде мога д аси намеря от техните традиционни флейти, които да не са много скъпи.Просто ми е много зор да си имам вкъщи такова нещо, защото не целия свят се върти около метъла и бас китарата.Все пак за да си музикант ти е нужно да можеш да възприемеш и оцениш всяккви видове музика и т.н.Та да не се отклонявам от темата.Трябва ми такава, или такава или такава флейта(нещо от тоя род).Нещо такова, с такъв звук(като на клипчето) и най-важното - да е на човешка и не много скъпа цена, защото все пак инструмент е и всеки инструмент си има своята стойност, а относно тези духови инструменти, мисля, че стойността е голяма.Е, някакви предложения? Благодаря на всички предварително! п.п: от София съм Цитирай
Recommended Posts