peshoy2k Публикувано Януари 25, 2008 Публикувано Януари 25, 2008 някой спомена, че му прилича на Тиамат, на мен баш си ми прилича на дом демо. Най -мъ-е-срам от гласа, малко съм го вкарал два метра под инструментала, за да е слушаемо. http://www.cmusicforum.com/pi/stand%20it.mp3 Цитирай
Icarus Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Готско е, едно такова отнесено и приятно, тъкмо като за мързелив следобед по време на сесия Иначе гласа не е толкоз зле, аз се сещам и за по-кофти примери Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 25, 2008 Автор Отговорено Януари 25, 2008 ми аз таман вчера си взех последния изпит, че пак съм студен - т възнамерявам да направя некой др запис с микрофон тоя път, че тва е директ от преампа китарката. и , да, има и по-зле, ама искам да се сравнявам с тия дето са по-добре, а те са повече от тия дето са по-зле май Цитирай
bras72 Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 идеята е ок ама записа е голяма мазня да Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Мен даже ми напомня готините неща на Флойд. Като настроение. Хубаво е, че пак си тук, образ. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Както винаги има не6то хитово в изпълнението. Амиго ко стана, албум немали да скове6 или някое по завър6ено демо.То много материал си пускал тука май Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 (Редактирано) идеята е ок ама записа е голяма мазня да мда, кво те дразни най-много бтв, мене доста неща, ама щот аз съм си го праил и съм критичен. Тенкс за слушането ман-ове, албум само ако спичеля музик айдъл, а тва нема да стане, е никога не казвам никога или поне се старая. Има още мноу свирене и записване за да стане албум а времето в геометрична прогресия намалява, пък като се замисля и семейство ше има, тогава хептем нема да смогвам, ше видим амиго, той животът си минава докато праим планове д..ба. Иначе ако напраа хит 6 кокошки съм вързал на старите струни от китарата .... бтв имам един запис ама е 'дома ше го кача на флаш-а и ще предоставя за коммент Редактирано Март 1, 2008 от peshoy2k Цитирай
Recommended Posts