Steves Публикувано Януари 24, 2008 Публикувано Януари 24, 2008 (Редактирано) Здравейте на всички, искам да ви попитам за мнение на няколко типа студиини монитори, знам че е относително мнението ви, но забелязавам,доколкото четох из форума, че колони като тези на М-Аудио за студиини цели директно биват отхвърлени. Та искам ако може да споделите мнението си за следните марки студиини монитори: Phonic,OMNITRONIC,Behringer. Поради финансови причини за спирам на тези(защото сумарно за миксер+усилвател+колона(или активни колони) гоня определени граници ). Знам че не са най-доброто в никакъв случай, но проблема е че капитала с който разполагам не е мн висок, а и искам да разуча малко за тези неща преди да се хвърлям да купувам. Ако може да ме посъветвате и за определената марка кое по-добро дали усилвател + пас. колони или активни колони. Благодаря за вниманието. Редактирано Януари 24, 2008 от Steves Цитирай
Steves Отговорено Януари 25, 2008 Автор Отговорено Януари 25, 2008 (Редактирано) май никой не ги е ползвал следните монитори или ..... Редактирано Януари 25, 2008 от Steves Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Аз съм с Behringer MS40 - Активни 2х20W , Nearfield , SPDIF връзката е хубав плюс , за не-про цели са идеални . Излязоха ми 350 лева от Динакорд . Цитирай
Steves Отговорено Януари 26, 2008 Автор Отговорено Януари 26, 2008 ами на мен ми трябват за домашно студио, но все пак ми се иска да са добри....сравнително Цитирай
Recommended Posts