Hillbilly Публикувано Януари 23, 2008 Публикувано Януари 23, 2008 1)nickname:Hillbilly 2)Възраст:37 3)Образование: студена обработка на металите 4)Вашият инструмент/и: Fender Stratocaster 74/Vintage V100 5)Предпочитан музикален стил: Rock/n/blues-60-80г. 6)Вашият вдъхновител: Ангъс Йънг,Джими Хендрикс,Джони Уинтър,Стиви Рей,Ерик Клептън,Джеф Хийли,Албърт Колинс,ББ Кинг,Джими Пейдж,Алвин Лий..и др. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Моят животец 8)Странични интереси: Маунтийн байк 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Първа група -"мОтори"-трио(София/Княжево),86г-малее,у соца и по квартали се деляхме ,заглавието ни го измислиха некви съученички.. Откъм 88-ма- "Високо напрежение" събрахме с приятели,че другите се прехласнаха по ню-уейва (Наско и Слънцето-ако прочетете това-нищо лично и ),е аз напуснах,но те засвириха с Монката Воев,всичко 6. Хай-Волтидж се раз/у/би от sex,drugs,drinks and rock/n/roll и от типичната българска прееби-другарщина.Сега е останал само Камен (Щеката),който събира и преиздава някои стари неща. Къмто 92-ра-поредната идиотия с приятели -"Академик Неделчев Бенд" -свирихме по разни Бургас блус фестове.. И разни други формации за спорта измежду годините. Както съм цитирал наш съфорумец в подписа си-рок музиката не вирее в полу-ориенталска страна,и може би ако навремето бях учил (музика),вместо да си надуваме главите по мазетата със 100 вата рок щях да съм някъде навън,ма..да,не съжалявам за това . Сега се събираме чат-пат да подрънчим за кеф или на някое парти за мижави кинти със стари и нови келеши (както казваше "Мистър Зи"-музикантите и курвите се раждат-е ние сме от първите) . А,и спамя във форума,щото съм тъп и упорит и искам да кажа на децата,които се опитват да свирят заради девойчета-откажете се,ако не ви идва отвътре! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) А добре дошъл и на теб във форума Дано да прекараш пълноценно време тук Много блус и много бира, съчетани с много любов и много здраве (тва все едно имаш рожден ден, ама и аз не знам кво да пиша в самопредставянето на някой, с който спамим форума от няколко години ). Поздрави, Петър П.П. Кво стаа бе ? Освен да взема и аз да се самопредставя....бааа докъде стигнахме П.П.П. Абе трябва да ти кажа, че не си абсолютно прав с последното изречение...Кълве си на кухарка, та се къса Редактирано Януари 23, 2008 от kitaratapesho Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 А, държа да кажа ,че Метълхамъра ме правокира за пред/став/излагането,щото се представи 4 год. след регистрацията си! Абе,това за кухарката не го разбрах..сигурно е от ракията.. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Не бе, само 5 големи съм ударил Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Опа,кой не спи,аз съм на 5 големи ,какво искаш да кажеш за кухарката.верно не разбрах..мод-овете ше има да трият.. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) Как ще трият бе, това е раздела за самопредставяне и тва си е твойта тема - все едно съм ти на гости сега Сипи по едно и дай да го видим тоя твоя Фендер Ми нали казваш, че нема смисъл младежите да свирят, ако не им идва от вътре, ако го правят само заради девойките. Аз пък казвам, че си заслужава, щото с кухарката и няколко акорда кълват девойките яко. Абе аз, че не спя в 22.15 е ясно, ама ти що не спиш в 5.15 е въпроса Редактирано Януари 23, 2008 от kitaratapesho Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 а,ясно,то и Горан Брегович май каза в едно интервю,че е засвирил заради гаджетата,но май сега са по-различни .Как да е ,исках да кажа че си е ходене по мъките (рок) свиренето в БГ и обикновено е неблагодарна работа,но някои сме мазохисти. А за неспането-някакъв купон,после някакви мн. кафета,айде да си посвиря..и не ми се спи. Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Добре дошъл във форума - дано се чустваш удобно и комфортно. Тук има нужда от хора като теб - градили новата пост комунистическа история на българския рок . Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Е-е-ей, Баце-е-е , добре дошъл, радвам се, че пишеш тук и те поздравявам за това Фен съм ти, ама защо пропусна да споменеш за недореализираният проект "Пързалка" - жаз, хард-рок, етно, психеделик, фънк, руокенуооу, блус енд мор? ... и да кажа само, много си пораснал бе - за мен винаги ще си останеш на 28! Айде, весело ти изкарване и не си признавайте за тия ракии толкова лесно, че ще ви излезат имена на пияници, а хората са зли П.П.: То ще гледам и аз да драсна нещо за себе си, че докато се наканя, ще вземе да мине модата Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Добре дошъл. (тва май не е много уместно ама карай :recourse: :recourse: ) Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Фен съм ти, ама защо пропусна да споменеш за недореализираният проект "Пързалка" - жаз, хард-рок, етно, психеделик, фънк, руокенуооу, блус енд мор?Защото се надявам да го реализираме,Свилка,и мерси за добрите думи! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Мараба, бай тоя. Абе повече трябва да се свири. Не се оплаквай, ами се обаждай, като дърпаш кордите. Цитирай
Recommended Posts