Gatzo Публикувано Януари 21, 2008 Публикувано Януари 21, 2008 Здравейте, в този форум е много интересно. за себе си мога само да въздъхна, че не съм музикант ...със завист. Имам хуманитарна професия хубава, работя с хора, но музиката ми е хоби. Не се срамувам да питам дори смешни неща, като какво е миксер и прочее. Имам китара и си свиря за удоволствия но ме човърка от вътре да си запиша нещо. Иначе колекционирам музика-естествено, вече 3-4 000 хиляди диска.От София съм и се надявам компетентни млади хора да ми дават от опита си. Че децата ми и те са лаици. Г. п.п. може би след време ще търся стари хора като мен да си свирим по къщите с бира в ръка-ей така за удоволствие. Цитирай
Icarus Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Айде сега, "стари хора"! За музиката няма възраст Добре дошъл и приятно изкарване из страниците на форума, вярвам, че ще намериш достатъчно полезни и интересни неща, особено из по старите теми. Ако имаш достатъчно свободно време можеш да зарежеш търсачката и ръчно да си прегледаш разделите за нещата, които те интересуват. Аз лично направих така, когато се регистрирах тук, и останах изумен от това колко неподозирани и интересни неща намерих Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Добре дошъл ! Бързо ще се научиш , особено ако прегледаш темите Цитирай
Katsko Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Добре дошъл и дано форумът ти е полезен! Цитирай
Recommended Posts