Black Bird Публикувано Януари 18, 2008 Публикувано Януари 18, 2008 (Редактирано) Zoom Valve DSP 9150 Новата ми играчка Пуснат директно в саунд картата. От изхода за слушалки ,който има емулиран китарен спикър. Няма обработка на звука. Уах педала е Морли. Стара техника , но златна! http://nalbantov.com/ZOOMVALVEDSP9150.mp3 Редактирано Януари 18, 2008 от Black Bird Цитирай
killer Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Хареса ми тонът, много жалко обаче че много оцветява звукът и не може да се ползва във лууп-ът само за ефекти! Със коя педалиера е, с малката или голямата! Марио Редактирано Януари 18, 2008 от killer Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 Трябва ми мануал! Плиис хелп! Искам да разбера има некви режими ЕКТ2 МИКС и прочие и едното звучи като с повече спикър симулация и т.н....а педалиерата е 8050...и нямам кабел от нея към процесора и захранване... кабела е като ПС2 но незнам Цитирай
Recommended Posts