jFog Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 Очевадно впечатление ми направи публиката..... даже и на Рънауей само гледаха като че ше им резнат балките ако дори си и помислят да си тактуват поне.. бахти зора. спорен е въпроса но на такава публика такова сценично поведение На зла круша зъл прът!!! инъче да.. много статика и никва динамика по сцената,там трябва да се поразчупите мисля. ..мнение на случйния минувач няма да се плашункате. Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 ^True, true.. Просто е трудно с много малко живи участия да има каквото и да било сченично поведение. Поне за мен де, не съм свикнал. А това, че кръстът ме болеше (и не само моя, предполагам ), е друга тема. Благодаря за мненията!!! Цитирай
baitanas Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 Наистина е кофти да се свири пред умряла публика, ама и публиката, по мои скромни наблюдения, все по трудно се впечатлява от свирня... по скоро биха се впечатлили ако направите някоя простотия... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 А.. чалгийка ако има ще се почнат едни гюбеци, ама се въздържаме меко казано от тоя стил Цитирай
Xoce Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Според мен публиката трябва да бъде предразположена към денс, пого, етц. Може и да не се впечатлява от свирнята, но ако сценичното поведение и "присъствие" на групата липсва, не знам как, която и да е публика, би се раздвижила! Фактът, че проявата е минала под знака на D.I.Y. и е паднало яко мъкнене на тонколони, апаратура, инструменти, до известна степен, оправдава музикантите, но вокалът ви само чупи стойки и си чете текста!!! Контактът е само преди песните и след тях за по едно кратко "Мерси"! Трябва да има "диалог" между вокала и публиката! Някоя реплика измежду куплетоприпевите не би била лоша идея, както и някоя мръсна/злобна забележка директно насочена към тях (това вече зависи според публиката - възраст/социален статус, етц.)...и така пичове...продължавайте да работите здраво!!! ПП: Пял/свирил съм по Самодейностите в Синдикалния, както и в културния дом. От личен опит казвам, че наистина е доста трудно да размърдаш публика. Да не говорим, че "публика" в Зарата почти няма, но това е друг въпрос!! ППП: Не е лошо вокалът ви да се упражнява повече и да се съобразява с акустиката на помещението в което свирите. Ай..поздрави...и успех... Цитирай
Recommended Posts