hypermusic Публикувано Юни 6, 2005 Публикувано Юни 6, 2005 пак за тамбура-Може ли някой да сподели некви техники или упражнения, некви ноти в нета??????? :think: Цитирай
sinbat_tornadoto Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 пак за тамбура-Може ли някой да сподели некви техники или упражнения, некви ноти в нета??????? :think: potursi vuv yahoo.com ili google! vse shte izleze neshto Цитирай
Begemot Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Аз търсих и никаде не мое да са намери :wall: Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Мога да ти дам да си преснимаш, имам един свитък. Цитирай
nasko Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 пак за тамбура-Може ли някой да сподели некви техники или упражнения, некви ноти в нета??????? :think: на издателство "кибеа" има книга повече е история на тамбурата ,но има и характерни рифове и т.н. на бг и на англииски с диск и ноти,автор е кр.желязков,потърси я ,ще ти хареса Цитирай
Vlad Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Това е линк към ноти,които съм правил за Анастас Михайлов - китарист и тамбурист: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3766 Представляват пиеси на Бах транскрибирани за тамбура. Има означения за струни, пръсти и позиции. Обема е 20 страници. Бах звучи доста интересно на табура- доближава се много да звука за клавесина. Успех! Влад Цитирай
Recommended Posts