Chefo Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 (Редактирано) Привет ! Пускам темата защото направо не мога да разбера как се свири тази част със ритъма-на 1 и 53сек. http://www.youtube.com/watch?v=1sE89HZRWMI някой може ли да ми каже кои акорди изполва човека-не мога да видя... на мен много ми харесва неговата версия....Искам да кажа,че преди да пиша тук за помощ се поизмъчих бая... Предварително благодаря. Ми това е Редактирано Януари 16, 2008 от Chefo Цитирай
ultramega Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Много яко парче, и аз съм опитвал да го правя. Ето как са акордите, според мен: C Dm Em F G A F C Е -------- --------- ---------- --------- --------- ---------- ----------- ----------- B ---5---- ----6--- ---------- --------- ----8--- ---10---- ----6------ ----5----- G ---5---- ----7--- ----5---- ----5---- ----7--- ---9----- ----5------ ----5------ D ---5---- ----7--- ----5---- ----7---- ----5--- ---7----- ----3------ ----5------ A ---3---- ----5--- ----7---- ----8---- --------- ---------- ----------- ----------- E -------- -------- -------- ---------- -------- --------- ----------- ----------- За наименованията на акордите не съм много сигурен(някой да ме поправи ако съм ги объркал), а някой от тризвучията даже май не са акорди.Дано да съм ти помогнал ПП. Ще ме извиняваш за смешните табове, но за първи път пиша такова нещо Цитирай
Efo Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Мога да ти дам свястна таблатура и бектрак на песента - Л.С. Цитирай
Chefo Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Мерси за отговорите -аз бекинг трак имам...сега всичко е ясно, остава свиренето и изглаждането. Цитирай
Recommended Posts