stenly Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 Здравейте Всички! Нов съм тука, както се вижда и се регистрирах щото нещо ме бъзна оня ден ,че си изрових китарата забравена от 15-тина години. Дойде ми мерака от тиинейджерските години и доста имам да си спомням -един акорд не мога да изсвиря както трябва! След като потърсих с `търсачката` ми се заформиха накой въпроси. Първия е свързан с китарите.Имам идна китара Българска от преди 20 години-Пълдин.Доколкото си спомням това беше най-скъпата акустична китара която можеше да се купи от магазин тогава.Аз си я харасвам -не че е кой знае какво ама... Та питането ми е следното : срува ли си да взема нещо от този родцък или да продължавам с мойта.Повече пари не ми се дават щото не знам докога ще ме интересува тази тема.Пък и имам двама малчугана дето само да барнат нещо в къщи и то става на пух и прах.Мислите ли че китара от този ще е с нещо по-добра от моята.Единственно ме съблазнява ,че ще могта да я включа в ПС-то.Да поясня ,че сте я ползвам само и единственно да си свиря в къщи и за удоволсвие... Втория въпрос е дали мога с известни инвистиции /чук ,тесла,отверка, поялник и др/ да инплантирам нещо в мойта китара , че да я ползвам като електроакустична? Благодаря за вниманието! Цитирай
Get off Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Пробвай като за начало с това което имаш и по-нататък ,ако още те държи тръпката си вземи каквото те кефи. Между другото защо си се спрял точно на този чешки магазин? Цитирай
Recommended Posts