Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно малко инфо за ключове за бас китара.


IgniteAll

Recommended Posts

Привет!

 

Строши ми се единият ляв ключ на баса и това ме доведе до дилемата. В някой магазин из БГ продават ли се комплекти за 5 струнен бас или качествени ключове поотделно. Досега не съм виждал някой да внася единични ключове, но отдавна не съм имаш шанса да обикалям по магазините поради липса на време. Единият вариант е да внеса от чужбинско, но нали знаете - око да види преди да купя, за да не се окаже, че ще съм прецаканото камилче на финала :D Ако някой е минавал наскоро през РФ или някой от другите магазини и е видял дали има това, кеото търся ще съм много мерси за информация по случая.

Засега струната се държи на останалата част от ключа, но се разстройва, което много дразни!

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, IgniteAll,

 

Да ти кажа честно преди ден-два минах през РФ и Фактор, но бях тръгнал с друга цел и не пооледнах точно за това... :rolleyes:

 

Но доколкото си спомням на 2-рия етаж на Малкия ЦУМ се продаваха комплект 4 ключета за бас китара (от малките - не тези тип "спатия"); логично би било като се просават в комплект по 4, да има и комплекти от по 5 и 6. За цената ще те излъжа, тъй като ги гледах много отдавна...

 

За РФ, не че да му правя реклама, но съм почти сгурен че има ключетата, които търсиш... също така съм почти убеден че може да се взимат и по единично...

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите! Дори и да го снимам този ключ май се оказа малко по-дълът от тези на Стаг. Иначе щях да взема от колегата liquid_death... ама на.. късмет... Той е от капсулованите ключове. А и мисля да ги сменя всичките. Само да намеря време да се метна до РФ, което не е реклама, просто там има това, което ми трябва :rolleyes: Ако намеря някой хубав комплект или поотделно, ще ги грабна като топъл хляб другия месец, че този надали ще стане.

П.П. Ще снимам ключа и ще сложа снимки, за да се види за какво строшаване иде реч. Повече никога няма да давам този бас в ръцете на някой, който не знае какво прави. Оставих го без надзор точно 10 минути и тогава е станала поразията. Аз не троша техниката ми, защото знам как съм я плащал и за какво я използвам :D

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 2 ключа от старите ми басове,ляв и десен,единия хром другия черен,давам ти който си избереш за едното мерси,само че трябва да си го вземеш,аз съм до Мол-а :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако стане ще съм много радостен и няма да е за едното мерси ;) Трябва да се разберем кога имаш време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.