Black Bird Публикувано Юни 5, 2005 Публикувано Юни 5, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/wideworld.mp3 АМТ Астрал ТУбе - соло китара и ритъм Цитирай
fracture Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 (Редактирано) Човеко , направо кажи кога ще издаваш албум - или вече има издаден :think: а пробвал ли си да поставиш на някои места и пиано Редактирано Юни 5, 2005 от fracture Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 прекрасно , китарата мн ми хареса и др де ама аз не моем да изкарам такъв звук още, мн хубаво, струва ми се бас китарата може с една идейка да се чува по-добре. Все още ли си фен на L1, щото ми звучи по-добре от преди :think: Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 (Редактирано) Човеко , направо кажи кога ще издаваш албум - или вече има издаден :think:а пробвал ли си да поставиш на някои места и пиано мерси! ами албум...да правя албума... но чакам некой новини за да не се наложи да записвам всичко наново поради некой обстоятелства Редактирано Юни 5, 2005 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 прекрасно , китарата мн ми хареса и др де ама аз не моем да изкарам такъв звук още, мн хубаво, струва ми се бас китарата може с една идейка да се чува по-добре. Все още ли си фен на L1, щото ми звучи по-добре от преди :think: тенк ю дуд! баса по натам че тоя е електрон а требе да зема дървен-реален мани го тва Л1 само реже пиковете и твари саунда тоя мастер е на бързо с http://www.kvraudio.com/get/1727.html :green: Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 евалата, free му е майката, да не повярва човек, а баса....... именно тва е ако си вземеш дръвце ше звучи както си требе Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 евалата, free му е майката, да не повярва човек, а баса....... именно тва е ако си вземеш дръвце ше звучи както си требе ем фри я и не се заблуждавай с самплтуда все тая....от скоро го усещам по важно да не клипваш ефектите Цитирай
NitroBGA Отговорено Юни 8, 2005 Отговорено Юни 8, 2005 Супер е, много е яко, искам да съм като теб Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 8, 2005 Отговорено Юни 8, 2005 Очаквано добро, то от него кво друго... Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 8, 2005 Отговорено Юни 8, 2005 Баси аз покрай теб ще взема да почна да се кефя на такава музика Xtra е много ме изкефи (въпреки че по принцип наистина не ми е по вкуса) обаче наистина добрата музика си е добра независимо какъв стил е тъй че 10 точки от мен Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2005 Автор Отговорено Юни 9, 2005 Супер е, много е яко, искам да съм като теб Благодаря ти! А аз искам да бъдеш себе си! Ако имаш желание можеш да си всичко! ;) Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2005 Автор Отговорено Юни 9, 2005 Очаквано добро, то от него кво друго... мерси! ама има и зло бе я виж кви съм ги правил в раздел китара за некви лампи Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2005 Автор Отговорено Юни 9, 2005 Баси аз покрай теб ще взема да почна да се кефя на такава музика Xtra е много ме изкефи (въпреки че по принцип наистина не ми е по вкуса) обаче наистина добрата музика си е добра независимо какъв стил е тъй че 10 точки от мен Много благодаря че ти харесва радвам се искрено!!! А няма лошо да харесваш рерто музика като моята ! Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2005 Автор Отговорено Юни 9, 2005 хич не ми помагаш като м итриеш постовете дали се излагам си е моя работа а ако те дразня в форума казвай да си одим!!!!!!!!!!!!! :hello: Цитирай
mengel Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Много яко пич! Въпреки, че е малко Вай-ско си е направо екстра. Аз съм голям фен на подобен род музика. Иначе досега съм направил 4 парчета (само че песни) и ме сърбят ръцете. Ако наистина правиш албум съм навит (ако и ти си навит) да поработя върху барабаните. Мога да ти пратя един демо-фрагмент... Пари не ща Цитирай
Recommended Posts