Delyan Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 *аси якото ... иначе бих отговорил с <<Click>> (сори за спама ) Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 .... а тука истината на нов глас http://youtube.com/watch?v=bgqry2BoK08&feature=related ..... Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Истини много: http://youtube.com/watch?v=5e6f0u_zE4g Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 14, 2008 Автор Отговорено Януари 14, 2008 А бре хора...всички сме фенове на Канзас...това е ясно Ама друга беше идеята на тоя линк... Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Явно не всички; Ингви... Но лапетата са страхотни, а сценичното им поведение ме изкефи още повече! Не се сърди, човече. Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 15, 2008 Автор Отговорено Януари 15, 2008 Чуйте им и другите работи в YouTube Имат супер добри попадения, особено кавъра на едно парче на Imogen Heap - Hide And Seek. Оригинала също го има в YouTube. Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Ехеее, чак сега виждам тази тема! Любима група, любимо парче!!! А тия малките диваци просто ме оставиха без дъх! Не са хора и т'ва е! Соло вокалистът им как не мръдна никъде, бе?! Ей тоя, ако не стане голямо име, няма кой. Не знам кой им е аранжор, да е жив и здрав и само такива неща да прави. Страхотна формация, убийствено артистично и живо изпълнение! След малко ще им чуя и другите неща в ютюб-а. zanev 70, кавърът на Ингви си го слушам редовно. Направил го е покъртително. Цитирай
Ивелин Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Много са позитивни и весели! Само дето не са мутирали още и си нямат "басист"... Браво! Цитирай
TNT Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Малките са страхотни. Докато ги слушах целият бях насръхнал, егати хъса. Просто са разкошни Цитирай
Recommended Posts