vhcs Отговорено Януари 15, 2008 Автор Отговорено Януари 15, 2008 Ники мерси много за съвета !!! смених бушоните и ампа си тръгна. Единия пак изпърдя ама може да е било от самя бушон - смених го и заспа. Разбира се ще го дам на майстор да му метне 1-2 очи и да замери това онова. Има 2 канала с А и B сунад към тях. 1 е чист а 2 е high gain. А бие към калсически Marshall до колкото го усетих а B e Rectifier wannabe ... с яки ниски и по плъен саунд. Мерси пак много за съвета - на 1во време ми спести ходенето и мъкненето по майстори Поздрави Алекс Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 (Редактирано) да не е настроен твърде много тока в анодите на лампите и затова да горят предпазители - ако е така е много възможно да се прецакат и лампите и с тях и изходния траф и захранащата част (ако сложиш по-мощрн предпазител за да не гори) - наистина - най-добре да го види някой Редактирано Януари 15, 2008 от Overdrive Цитирай
vhcs Отговорено Януари 15, 2008 Автор Отговорено Януари 15, 2008 да бе, непременно някой ще го погледне. Но вече не ми е спешно .. може да се опънe някоя и друга жица и ако ни изкефи да го дадем за обслужване ... а може и на бушоните да им е дошло времето а тоя дето го сложих да не съм го наместил както трябва и затова да е изпърдял. Свири си машинката .. дори ме изкефи и баса как ми звучи през чистия канал с повечето ниски. пак мерсаж на всички за помоща !!! Поздрави Алекс Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) на бушоните как ще им дойде времето? такова нещо за пръв път чувам или от не наместване - щом гори значи има сериозна причина - не може ей така произволно - за това ти говорех преди да свириш и да го ползваш трябва да се погледне - примерно ако биаса е даден на макс има огромен риск да изгори изходния траф - един човек който влиза във форума и разбира от ампове (няма да споменавам имена) взе маршал jcm800 с изгорял изходен траф, пренави си го и така свири свири, забелязал че загрява яко мрежовия, но пак си свирел и накрая изгорял и той - причината първо за изгаряне на изходния, после и на мрежовия трафове е най вероятно е че някой врътнал тримера за биас на макс , това е претоварвало тънкия проводник на изходния и захранването ако пък не ти дреме свири си и квото ще да става Редактирано Януари 16, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts