solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Пак съм аз, викам да проявим малко чувство за хумор, и така, следващото хм, "предложение", моля да не го гледат музиканти под 18 г. ха-ха това е жестоко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Пак съм аз, викам да проявим малко чувство за хумор, и така, следващото хм, "предложение", моля да не го гледат музиканти под 18 г. Брутъл. Чудете се после, що нямало жени във форума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 ааааааааааа по въпроса с хумора... имах подобна идея трябва да видя после... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Да бе, и на мен зеха да ми идват разни идеи в главата Очаквайте включване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Внесох малко корекции в перспективата... Така звучи е по-истинско, нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Ама що е с такава физиономия бе - направи я щастлива :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 One happy face, coming up! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 (Редактирано) Хахахахх голяма изродщина одеве си мислех за следното: виждал сум го и преди така че не е много оригинално но... кръгъл знак бял с червен ръб вътре няколко ноти,които за зачеркнати (като знака за забранено спирането).. с посланието make noise not muzic ама много кофти ми излезе затова не го пускам.Гледам колегата Восток е много железен в насоката,може да ог пробва от друга страна защо трябва да има интрумент в логото,ако е просто една звукова синосуида или един еквалайзер стига да се исползва добър похват, не виждам що да не излезе нещо готино. аз обичам колажите просто в такива насоки не творя правия и етикети.. но с вече готови логота.Така че са ми мъгла аре давайте че е забавно(поне за мен де ) Редактирано Юли 9, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 И без това още не ми се спи... Ето го: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 И без това още не ми се спи... Ето го: Само му сложи едно очертание и един кол, да си личи че е знак И отдолу може да пише "No music beyond this point. muzikant.org" :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Почна да ми се доспива... Ето го знака: Лека нощ на всички... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 нещо подобно да.. огън си направо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Мерси Айде, лека... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 (Редактирано) два тапета http://usuarios.lycos.es/jfog/wallpapers MUZICANTorg.rar и аз потъвам след малко... опа има грешка в линка .. сега ще го погледна просто трябва да се направи копи пейст на линка така както е http://usuarios.lycos.es/jfog/wallpapers MUZICANTorg.rar Редактирано Юли 9, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 вкарай нотите на петолиние Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts