Fear Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Ами мисля да си зимам ел.китара за 200-280 лв. от софия. Та бихте ли ми предложили магазин и марка/модел ел.китара като за Beginner. Mерcи предварително!!! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 китара за начинаещи ли имаш предвид , като гледам парите явно да . Предлагам ти да събереш 350 лева и да вземеш нещо което ще го ползваш по дълго време .Иди разгледаи Раизинг Форс (зад Булбанк) до света софия ) yamaha ( 5 ТЕ кюшета) или faktor до англииската гимназия ! Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 има 1600 теми относно каква китара да си земеш....Б**и през 2 дена таква тема земете четете малко де. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 така е човече разрови се из форума и ще разбереш за 200 250 лева какво прилична китара можеш да си вземеш ! Цитирай
Fear Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) ами у6 гледах ама кво да напраа са пак 6е поразгледам и мн мерси и изнвинявайте за неудобството Редактирано Януари 8, 2008 от Fear Цитирай
Fear Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 И още 1 типично тьп вапрос относно имената на фирмата смисал като отида в някой магазин ако искам китара Stagg пак ли се казва и на БГ Стак и така за сички марки щото аз сам пообьркан с тия неща .... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 97645 пъти е писано-фани тоя,дето те е зарибил, или някой,който свири от повечко време и обиколете магазините пробвайки талпите. Цитирай
Fear Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 Благодаря за това че ме просветлихте относно това дето ви питах а сега искам да задам още 1 вапрос на който мн ви се моля да ми отговорите щото нищо незнам. А ето го и него -като гледах коментарите в форума добих представа че xxxx е добар магазин за начинаещи като мен . Та какво трябва да си купя от там за да трьгна на уроци.(смисал само китара или и даден ефект)сьщо така бих искал да попитам като няма кои да взема сьс себе си в магазина който да разбира повече от мен какво да правя там бихте ли ми предложили какво да искам от магазина(имам предвид умесно ли ще е ако им кажа да ми настроят китарата и сьщо така какьв вид китара да искам имам предвид че искам да свиря Ахат Purple и темподобни стилове . Ами това е от мен сега ако може да ми споделите защото ми е доста кофти мн бих искал да се науча да свиря на ел.китара но просто изчаквам защото неискам да купя нещо и да се окаже че вьобще не е за такьв стил музика !!! Благодаря ви предварително Цитирай
Recommended Posts