LOE Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 студиен запис http://video.google.com/videoplay?docid=3188241316922595394 концерт http://video.google.com/videoplay?docid=-5882378310410280579 инджой aз лично не очаквах на концертите да звучи като на записите Цитирай
KhanAttila Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Винаги ме е озадачавала немалката аудитория на този стил, но изглежда хората намират в хардкора начин за изпускане на парата. Гледам, че в репетиционните много момчета се занимават с такава музика, така че определено има фен база. Въпросът ми е само, екстремното пеене може ли да се определи като пеене изобщо? Аз поне не долавям нищо освен задържане на един тон... нито текст, нито мелодия от певеца?! Само се надявам хората, които опитват да възпроизвеждат тези звуци да имат адекватна подготовка, защото е много вероятно да се нараниш. Цитирай
LOE Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 Хе хе, а огромната аудиотирия на чалгата не те ли е озадачавала? Аз писах екстремен вокал, не екстремен певец... не всеки вокал е певец, и не всеки певец е вокал Тук не става дума за мелодия а за звук, вокала е предимно ритмична част, също както ударните инструменти, а уникалното при тоя момец е колко глас вкарва, защото повечето екстремни вокали до една или друга степен си пазят гласа, и компенсират с пинизи, а тоя, лично аз мисля че си причинява доста кофти неща, макар че само времето ще покаже. Ако може да прави ТИЯ неща без да си троши гласните струни... тогава с удоволствие ще му сваля и шапка дори Текст има, колкото и странно да звучи но лирично не е нищо особено Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Вярно има меден гласец тоя...ето още една нежна група: Цитирай
KhanAttila Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Аз писах екстремен вокал, не екстремен певец... не всеки вокал е певец, и не всеки певец е вокал Мен, прочети си пак това изречение... Нямам представа откъде си добил това разграничение, защото навсякъде това се води "extreme singing", а не "extreme vocalizing", но разбирам накъде биеш, така че I Gotcha, No worries! Абе не знам за вокала, обаче барабанистчето... все едно слушам картечница! А иначе ми стана интересно от звука, който вокалът прави към края на парчето -- като грухтене, обаче в същия момент се чува и едно свистене/свирене като от кипнал чайник?! Все едно пускам казанчето в тоалетната и то се пълни едновременно. Ахнах! Цитирай
Recommended Posts