misho.d Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 Търся колеги който работят с Roland-E50. Цитирай
byschmidt Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Разликата основно е че добавя 3 нови дръм сета... http://www.akordirane.com/ Цитирай
misho.d Отговорено Май 15, 2009 Автор Отговорено Май 15, 2009 А по-добри ли са от меговите сетове. Цитирай
richi Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Аз си направих ъпдейта на Роланда Е50. има една много полезна функция на пръв поглед това, че на бутона v-link могат да се задават допълнителни функции, като например да се спира само аранжимента. Ако някой е добавял екстрите за терци на тоя клавир нека ми пише. скайпа ми е niki_midi Цитирай
misho.d Отговорено Март 22, 2010 Автор Отговорено Март 22, 2010 (Редактирано) След дълга и упорита борба със звученето на Е50 стигнах до някаде и то в положителна посока. Борбата включва: преминах през всички друм сета, записах барабани и на 9ти канал, изчислих и направих 3лентови колони и др. Последната стъпка искам да споделя с вас (да попитам) след консултация с техник реших да вградя малък ЕКВАЛАЙЗЕР-3банд на изхода на клавира (вградил съм си адаптера вече) Питам, какво е вашето мнение по въпроса ? За хора с теория, за хора с практика. Редактирано Март 22, 2010 от misho.d Цитирай
richi Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 Някой ползва ли машинката за терци с Роланд Е-50? Или външен семплер? Цитирай
richi Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 Няма мераклии да пишат тук...защо ли? Роланда си е доста добър...и по отношение на цена вече го има под 1000лв. Цитирай
richi Отговорено Април 14, 2013 Отговорено Април 14, 2013 Roland E-50 има много добър стил композер. Може да си направите стил и да го редактирате до най-малката подробност. Ако сте по-добри с програмата XT Style Work там модела го има. Може на компа да си правите стила и после само го зареждате в машината. Системата работи. Лично я ползвам. За тия които незнаят какво е стил композер само ще отметна че това е като секвензер но служи за правене на стил. Цитирай
richi Отговорено Май 17, 2013 Отговорено Май 17, 2013 Редакции на стил или миди може да правите в реално време докато свирите през бутона Make Tools. Това е особено полезно когато сте си направили или взели стил или файл и трябва само да си подредите подходящи инструменти. Кагато ви хареса това което чувате може веднага да го запишете. За да прицените дали това е полезна функция ще ви кажа, че незнам при корг па да го има. Там редакциите в реално време немогат да се запомнят. Освен това я си представете че искате да чуете инструмент който започва да свири някъде. При Роланда има бутонче което директно ви праща при първата нота в трака и така не се налага да чакате или да превъртате постоянно докато си харесате инструмент. При корг май не е така.. Цитирай
Recommended Posts