MiroLambov Публикувано Януари 6, 2008 Публикувано Януари 6, 2008 Някой ако може да ми даде някви уроци за акустичен блус ,моля.Нещо като това: Но ако може да е за по начинаещи ,че съм доста зле все още... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Ами аз имам точно това, което ти трябва - различните течения на блуса, през различнитге години и географии, ма е на ноти, които не са и изсвирени. Имам и едно друго, но то вече не е "акустик". Сега, батковците, ако видят какво искаш, ще се карат и ще ти кажат, да слушаш повече музика и така да учиш! Което е и правилният подход де Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 Ако можеш това да го качиш някъде или да ми го пратиш на cursedsoul@abv.bg. Също да попитам за такива музиканти ,които свирят акустичен блус.Кажете ми няколко имена да се образовам? Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Тука Има и фрий уроци. И тука също виж и в GuitarPlayer.com и изобщо потърси из нета. Цитирай
Liquid Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Delta Blues Ей тоя пич има страшно много и полецни клипчета за делта блус. Цитирай
Recommended Posts