МаНиаК Публикувано Януари 5, 2008 Публикувано Януари 5, 2008 Здравейте! ЧНГ на всички! От скоро време имам 1 лампов амп, но нямам говорител за него... Та ориентирал съм се към 12" Селешчън, евентуално Vintage 30 или други варианти. Бях чел в други теми за Селешчъни под 100 лева, което е доста приемливо с/у цената от 193лв, която ми предлагат тук... Ще бъда благодарен да науча какви са цените за Селешчъните в Софията. Става въпрос за 12", 4 ома, над 50W за по-хард звук. Евентуално телефони на фирмите, които ги предлагат, за да се свържа с тях за доставката или пък да ида да си го взема! Благодаря предварително на всички отзовали се! Поздрави Иво Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) има някакви китайски селесчъни по 60лв май бяха в РФ - аз съм от Пловдив и съм чувалза тях, не съм ги пробвал - модела май беше rocket 50 най добре потърси във форума телефона им и звънни да питаш Редактирано Януари 5, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts