lockfolder Публикувано Януари 5, 2008 Публикувано Януари 5, 2008 имате ли колеги някакви ноти с етюди за соло бас? не учебни, а някакви по-мелодични, по-"ефектни". знам че може да се погледне и в гугъл, но друго си е ако някой от вас е свирил по тях и знае за какво става дума. мерси предварително Цитирай
lockfolder Отговорено Януари 5, 2008 Автор Отговорено Януари 5, 2008 мерси basis4eto свалям го и го почвам утре не съм работил с това гитар про, ако имам проблеми с нотите ще пиша, но предполагам че всичко ще Цитирай
Радослав Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Намерих в нета Classical Masterpieces fi Bass на Josquin des Pres, от Mel Bay. Моцарт, Бетовен, Бах, Сатие. Имам само книгата на .пдф, в момента издирвам и аудиото към нея, щото има някои ноти с леко криви хоризонтални черти върху стъбълцата, дето не ги знам как звучат. Мога да го разпратя, ако има заинтересовани. Bourree In E Minor Цитирай
lockfolder Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 това Bourree In E Minor звучи интригуващо ще ти пратя едно ЛС с моя емайл за пдф-а Цитирай
vurbito Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Братле, метни ми и на мен едно копие Благодаря предварително! email: npvarbanov@gmail.com Цитирай
TheNephilim Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Така и така пращаш, прати и на мен? Ще ти бъда благодарен! bauhaus@mail.bg Редактирано Януари 6, 2008 от TheNephilim Цитирай
Радослав Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 И на тримата ви пратих. Пишете, ако не сте получили нищо, щото по едно време ми даде някаква грешка АБВ-то. Цитирай
ulver Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 (Редактирано) Ще пратиш ли едно копие до ulver@abv.bg . Мерси Редактирано Януари 7, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
TheNephilim Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Аз ги получих. Благодаря ти много! Ще се радвам ако някога имам възможност да се реванширам. Поздрави. Цитирай
Redel Отговорено Декември 30, 2010 Отговорено Декември 30, 2010 Дали може и на мен ? yana_95@abv.bg Мерси Цитирай
Recommended Posts