HHX Публикувано Юни 2, 2005 Публикувано Юни 2, 2005 снощи гледах virgil donati в "the baked potato", и просто се схванах...ужасен е. пи4а удари едно соло в края на парвиа сет, и направо ми идеше да си изляза и да не седна зад барабани пове4е :wall: реших да споделя, не знам дали от този форум ниакои му се кефи. Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Но съвсем честно казано, не ми харесва чак толкова. Т.е. ужасно е добър, спор няма, но просто не е моят къп ъф тий. Цитирай
Fortissimo Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 ех този австралийски човек,дето сега живее е щатите Цитирай
Spaz Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 снощи гледах virgil donati в "the baked potato", и просто се схванах...ужасен е. пи4а удари едно соло в края на парвиа сет, и направо ми идеше да си изляза и да не седна зад барабани пове4е :wall: реших да споделя, не знам дали от този форум ниакои му се кефи. аз съм му фен от ехеее... Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 И аз му се изкефих максимално на концерта на Planet X в София през 2001 г. Цитирай
HHX Отговорено Юни 2, 2005 Автор Отговорено Юни 2, 2005 всашност сега през иули "Planet X" ще свирят в сьщиа клуб, ако не е много пари входа може да отида. Цитирай
Recommended Posts