stratevcaster2 Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 А като става въпрос за грижа аз маи полагам повече грижи от колкото е нужно . Сега забелязах че отзад на грифа има лека , как да го опиша , еми като ударен дърво в нещо ъглово , възможно ли е да не е направено от урър ( според мен не е ) , даже забелязах 2 ро , все едно е като набодено от нокат. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Може някой нервен жълтурко в завода да го е направил Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Никва грижа.Колкото повече кир - толкова по-скъпа реликва. Цитирай
dedomito Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Купих си стойка за китара , по-голяма грижа от това няма . Преди китарата стоеше по дивани , до секции и тн. Сега е добре вече . Естествено слагам и КАЛГОН за да не хване котлен камък и да ми се скъса гуменото сУединение , от това се притеснявам най-много .. :-) Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 ще ме убиете пърро това за ,, кирта ,, а сега и Калгон : Цитирай
Recommended Posts