Ohial Ixela Публикувано Януари 5, 2008 Публикувано Януари 5, 2008 Записът е от концерта ни в 8th Ball, преди да го затворят/преместят. Dreamhunt - Kissing The Shadows Звукът през първите 20 секунди е отвратителен, но после се оправя - да не се изплашите много Ще се радвам ако някой коментира, enjoy!!! Боби Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 Айде бе, някой да каже нещо поне, може и критика, даже е препоръчително... Цитирай
david nakov Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Ми чи пърчето си е яко бе,направо ме е яд че не съм присъствал . Разбира се записа е абсолютно отвратителен,но няма как. Забележката от това,което чух е че доооста сте забързали темпото,което води до някои мазаници на места. А и що няма вокал бре момци Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 Ми да, ние сега като ги направихме касетките най-накрая и като чухме колко е бързо, направо се чудим как сме го изсвирили дори, но въпреки т'ва имам 2 записа на бодом как си го свирят на живо и освен че е с 20сек по-бавно от нашто, пак правят повече грешки и разминавки А иначе що си нямаме вокал и ние тва питаме, найш ли от колко години тая група си търси подходящ вокалист и все нищо не излиза...ако имаш някой познат, давай го насам Или пък ако можеш да пееш, направо идвай ти И мерси за коментара Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 В крайна сметка ето и видеото Dreamhunt - Kissing The Shadows Video Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Тва е супер!!! Само такаааа!!!! Цитирай
Zball Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 добре е малко сте позабързали темпото и за това солото не излиза Цитирай
Recommended Posts